Klubb-naglar

I fredag åker jag iväg och ska tävla SM över helgen, jag och en kompis gjorde en liten deal och kom överens om att fixa naglarna i klubbens tecken.

Blått är klubbfärgen och Första bokstaven på loggan är ett så kallat "krönt Ö" Så blåa naglar med små fina Ö på alla var dealen.

Den blå färgen fick jag till genom att mixa Blue ifrån H&M (ett mini lack från sommaren som kom i 4pack) med OPI Yodel Me on my Cell.
Jag fick en bra klarblå nyans med lite lite skimmer om man tittar riktigt nära.

Att måla naglarna blåa var det mina bekymret, att fixa dit själva ö:na var lite pyssligare. Jag äger inga bra verktyg för nagelmanikyr, så jag friserade en gammal sminkborste till lämplig storlek, haha det ser verkligen ut som ett barn har målat, men nu finns klubbloggan på tre naglar än så länge, ser dock inte fram emot att försöka måla på högerhanden.



Som ni ser så är inte Ö:na de vackraste men det är klubbandan som räknas ;)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jaa hmm jag får kolla, fick ju dåligt samvete då folk ville ha uppe bloggen, haha :D. Får annars göra så alla kommentarer blir granskade innan publicering så de ser att jag inte hunnit godkänna dem, eller nåt.

2011-02-10 @ 03:09:39
URL: http://hannaogren.blogg.se/
Postat av: Hanna

Kul, är paletterna från Färg by Makeupstudion? Såg ut som sånna :).



Hahah jag var väääärdelös på knipsa, är inte så stark, Jonas fick göra det mesta, jag satt och antecknade alla namn och organiserade färgerna, samt gjorde blogginläggen med steg-för-steg, haha :D

2011-02-11 @ 08:36:14
URL: http://hannaogren.blogg.se/
Postat av: Andréa

Sv: Härligt :) Samma här, har använt det i många år!

2011-02-18 @ 14:47:58
URL: http://makeupartisten.nu
Postat av: My

Fint!

2011-02-25 @ 11:12:48
URL: http://myvestlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0