Make up Store Ethnic

När jag var klar idag så hade jag lite tid kvar på bilen så passade på att smita in på Make up Store och kolla in vårlooken Ethnic. Efter att ha sett bilderna var jag lite sugen på den lila skuggan och väl där så fastnade jag även för den gröna, dne blev min favorit av skuggorna. Riktigt fin guldgrön, krämig och pigmenterad och kändes riktigt lättjobbad.


Microshadow Cultural


Microshadow Cultural


Microshadow Folklore


Microshadow Folklore


Kan tänkte mig att båda kommer användas inom kort, speciellt den gröna, den blev jag riktigt förtjust i. Ska även försöka göra en jämförelse med några gröna som jag tror är snarlika typ MUS Lime, Paradise och MAC Juxt, så får vi se om hur pass lika de är.



Kommentarer
Postat av: Hanna

Den kommer tyvärr inte till oss, nästa man får hoppas på är Shoop MAC, Cook MAC. Den kollektionen har råfina läppstift, wiee :D

2012-02-08 @ 12:35:06
URL: http://hannaogren.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Såg att du hade kommenterat på Hannas blogg angående Iris Apfel-kollektionen. Var själv sugen på jättemycket från den kollektion, så skickade mail till både MAC Nordic och Kicks för att höra när den skulle släppas. Tyvärr så blev jag väldigt besviken när båda svarade att kollektionen inte är Sverigeaktuell. Tänkte mest att jag skulle berätta det för dig så att du inte går och väntar i onödan :(

2012-02-08 @ 14:14:05
URL: http://accordingtokajsa.blogspot.com
Postat av: Hanna

Sv: Jaaa samma här! :/



Jaa jag vill också ha 3 av dem rosa, få se vilka de va nu..Naughty Saute, Dish it up, Quick Sizzle och den där koralliga Watch me simmer...sen vill jag ha ett av krämrougerna också, uhhh känner att detta blir en dyr kollektion!

2012-02-08 @ 14:42:22
URL: http://hannaogren.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hahha jaa samma här!. Innocence, Beware! får du inte missa. Har den från VV-kollektionen och det är ett av mina absoluta favvostift!

2012-02-08 @ 14:54:28
URL: http://hannaogren.blogg.se/
Postat av: Madde

Köpte oxå Cultural och Folklore :) blev positivt överraskad av Cultural. Heritage, lipgloss wand Amaryllis, eyepencil ice blue fick följa med hem oxå.

2012-02-08 @ 18:27:01
URL: http://onelipstickmom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0