Jämförelse

Här kommer en jämförelse mellan två skuggor.
 
Jag tycker det är lite faccinerande när man swatchar en ny skugga och tycker den är väldigt lik en gammal, men när man väl tar fram den gamla så var det ganska stora skillnader. Och tur är väl det för annars skulle det bli svårare att motivera nya inköp om alla är lika alla liksom.
 
Här kommer i alla fall en jämförelse mellan en gammal favvoskugga Club från MAC och sen en ny liknande skugga When in Rio.
 
 
Då ska vi se, When in Rio i paletten och Club brevid.
 
 
Redan här syns det tydligt att det är stora skillnader. When in Rio är mycket grönare och Club ser väldigt brun ut.
 
 
 
Här är de swaychade på bar hud och lite uttonade mot ena kanten,
 
Club är överst. Utsuddad är den rent av brun, i den packade delen så ser man att den har det där duokroma och skimmrar i grönt, men tycker nästan jag kan se lite blått också. Den ser ganska varm brun ut.
 
Underst har vi When in Rio. Betydligt grönare och, den behåller även det gröna när den tonas. Basen är mörkare brun och kallare än Club.
 
 
 
 
I lite kallare ljus ser man basfärgerna bättre.
 
Club fortfarande överst, här tycker jag den ser helt brun ut.
 
When in Rio under och det gröna är inte lika tydligt, men finns fortfarande där.
 
 
Så hur sammanfattar vi det här då?
Club kommer nog alltiud vara en favorit hos mig, men When in Rio är riktigt snygg. Den kommer kunna användas flitigt när jag vill ha just mer grönt.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vad roligt att se! Precis som du skriver - man kan tro att två ögonskuggor är hur lika som helst bara för att upptäcka att det är ganska stor skillnad. When in Rio ser riktigt fin ut!

Svar: Ja men precis :) Dessutom roligt att ha flera snarlika när det gäller favoritskuggor, då har man alltid en som passar perfekt :)
Kakan

2013-06-13 @ 22:20:39
URL: http://camellissmink.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0