Vårkänslor

Det är nog inte bara jag som är glad över att april snart är slut och maj är på väg. Maj betyder vår för mig, slut på snö och opålitligt april-väder.
Sminket har redan blivit smittat av vår, det blir mer och mer pasteller och framförallt ljusgrönt med en skiftning mot guld.

Idag blev det en gammal klassiker hos mig fast i en annorlunda modell. Jag använde en guldfärgad bas till det hela och tyckte att det blev en härlig kombo.

Ansikte:
Photo Finish Color Correcting - Smashbox
Cover All Mix  - MUS
Liquid Foudantion - MUS
Micronized Compact Powder - MUS
Blush Sugarpink- MUS
Blush Lust - MUS

Ögon:
Gel liner 24 k gold - Coastal Scents
M/S Nox - MUS (rosa, innerst i ögonvrån)
Trax - MAC (ljuslila, mitt på locket)
M/S Flamenco - MUS (Lila, yttre halvan av locket)
M/S Diva - MUS (Brun/lila, globlinjen)
M/S Satin - MUS (highlight)
Cake eyeliner - MUS
False Lash effect mascara - Max Factor

Flamenco blandat med Mixing liquid under ögat
Eye pen Vanilla - MUS

Läppar:
Labello Star Fruits Passion fruits

Det var dagens FOTD, var länge sedan sist men blogglusten är sakta på väg tillbaka. Helgerna har aldrig varit min starka sida men ska försöka få in lite inlägg i veckorna i alla fall, har en del saker att recensera så det är lite på gång i alla fall.
Trappar ner

Att jag är en usel bloggare just nu är ingen överraskning, nu som ändå tittat in nu och då har sett samma senaste inlägg och trots att jag faktiskt har en hel del sminkningar och nya produkter liggandes så blir det inte av att lägga upp dem.

Jag har inte varit hemma så mycket och varit utan internet en tid och inspirationen till roliga sminkningar är som bortblåst. Jag läser mina bloggar jag följer men att skriva själv är inte riktigt lika lockande.

Nu är det vår, solen skiner och det är jätteskönt väder ute, jag får se om inspirationen kommer tillbaka nu när man faktiskt kan ta kort i helt okej dagsljus.

Jag är nog snart tillbaka igen, jag är dessutom inne i en grön period så de flesta av mina sminkningar just nu går i en grön skala, en ljus guld/grön skala dessutom.

Härlig vår på er :)

RSS 2.0