Mini-semester

Hej Bloggen!

Det har varit riktigt öde här nu en längre tid, anledningen heter sommar. Jag har haft fullt upp med att umgås med min pojkvän (distansförhållande suger), fixat och donat här hemma och bland annat hjälp en vän flytta till Stockholm så räknade lite snabbt att jag under 5 dagar suttit i bilen mer än 21 timmar så mitt datoranvändande har varit väldigt minimalt och nästan obefintligt.

Igår kom jag hem ifrån en mini-semester med min pojkvän, vi besökte bland annat Ullared och Gekås, det var mitt första besök där så fick bland annat med mig lite skönhetsprodukter därifrån, någon borste, lite hårprodukter och nagellack.

Det kommer nog vara sparlåga här på bloggen ett tag till, men tänkte försöka visa upp mina inköp och lite så det närmaste, men till dess får ni ha det bäst!


E.L.F

Jag fortsätter att visa upp vad som gömde sig i kartongen ifrån e.l.f. Några av produkterna som jag längtade lite extra till var rougen. Jag har fått ett starkt sug för rouge den senaste tiden och min beställning innehöll hela fyra nya rouge och jag kan säga att jag är nöjd med alla fyra och kanske redan nu suktar efter någon mer.
Askarna är ganska små ca 4,5*4 cm och känns ganska plastiga men själva rougen känns väldigt fina, bra pigmentering och konsistens.

e.l.f. Natural Radiance Blusher Coy
-En lite gråaktig neutral rouge





e.l.f. Natural Radiance Blusher Bronze
- En bronsfärgad rouge med guldskimmer






e.l.f. Natural Radiance Blusher Shy
-
En kall rosa med skimmer






e.l.f. Natural Radiance Blusher Glow

-En rouge som ger härlig lyster, inte alls så orange som på bilden





Det var mina nya fyra vänner, känns som de kommer att bli riktigt användbara.

Confident

Den här skuggan har jag sett på olika bloggar och jag kände ett sug efter att klicka hem en själv. Så otroligt fin nyans.

e.l.f. mineral eyeshadow Confident






E.L.F

Först ut så kommer två puderprodukter ifrån min beställning ifrån e.l.f. Själv ska jag iväg och hjälpa min mormor och morfar men ikväll hinner jag nog visa upp rougen jag beställde också.

e.l.f. Studio Golden Bronzer
Min favorit bronzer åkte i backen och gick i smulor så en ny ville jag ha. Velade om nyans på hemsidan men till slut föll valet på Golden Bronzer och känns som att det blev rätt nyans.






Snabb swatch på armen, samma ordning som i paletten


Jag fick se botten på mitt puder för någon vecka sedan så tänkte att det kan vara bra att ha ett i reserv, även här velade jag om nyans men tog en ljus nyans som verkar bli riktigt bra.

e.l.f. Studio Pressed Powder Sand







En kartong ifrån England...

...landade i min brevlåda i veckan. Jag la min beställning sent på tisdagskvällen. På måndagen fick jag sms om att paketet var skickat och i onsdags eller torsdags så landade paketet i brevlådan. Jag pratar självklart om min beställning ifrån E.L.F Cosmetics

Hela härligheten :)



För att inte göra det här inlägget evigheters långt så får ni nöja er med gruppbilden så kommer det separata inlägg om produkterna istället i mindre grupper så det blir mer hanterbart.

Plastique

I veckan så åkte jag och min pojkvän till Nora för att äta glass. Bor man i eller i närheten av Örebro är dte helt normalt att åka de typ tre milen norr om Örebro till Nora för att äta glass. Hur som helst så var glassen lika god som alltid men innan vi åkte hem stannade vi till på Ica i Nora och jag såg ett sminkställ när vi rusade igenom butiken. Jag fastnade snabbt för ett genomskinligt läppglans med blått glitter, för 40:- blev det mitt.

Det heter Plastique High Shine Lip Gloss ifrån Collection 2000





Konsistensen är helt okej, lite kladdig men inte alls irriterande på läpparna. Doften är svagt fruktig. Hållbarheten har jag inte hunnit testa ännu. Glitterkornen är inte så pass stora att de är irriterande på läpparna, men man kan nog ana att de finns där om man gnider läpparna mot varandra ordentligt.

Ska bli spännande att test glanset i olika kombinationer och se hur glittre ter sig.

Sneakpeak

Hallå :)

Har nu suttit och laddat in bilder på datorn, gått igenom, sorterat, redigerat en massa nu. Sedan förra fredagen har jag haft besök ifrån min pojkvän och då har min tid vid datorn försvunnit i princip. Igår åkte han hem igen och jag har försökt att komma ikapp vad gäller att läsa de bloggarna jag följer och fixa iordning med lite bilder.

Innan jag försvann så skrev jag om min beställning ifrån E.L.F, kan säga att jag längtat som en tok och i måndags fick jag ett sms om att det var på väg och i onsdags eller om det var i torsdags så landade paketet i brevlådan. Allting var helt och fint så det kommer bli en del inlägg om produkterna de närmaste dagarna :)

En liten tjuvtitt på hur dets åg ut i kartongen efter att jag öppnat och klämt på varje liten produkt


Kakan gillar

För ett tag sedan vann jag ett läppglans, Tangerine Punch ifrån H&M. Det har blivit en favorit här hemma.
Jag tycker konsistensen är väldigt behaglig på läpparna, färgen är inte speciellt stark utan är mer svag med skimmer. I tuben ser glanset väldigt glittrigt ut men väl på läpparna blir det inte lika glittrigt så även om man gillar glans utan glitter så fungerar det. Hållbarheten är riktigt bra för att vara ett så billigt glans. Doften är svag och behaglig. Jag har nog egentligen ingenting negativt att säga om det här glanset för hos mig är det en klar vardagsfavorit.




Vad: Lip Gloss Tangerine Punch
Från: H&M
Kostnad: 19,50:-
Betyg: 5/5

Riktigt sugen...

Ja det finns väldigt mycket i skönhetsväg jag är sugen på just nu. Först och främst så vill jag ha hem min beställning ifrån E.L.F nu, antar att den först dyker upp nästa vecka, men det känns som en evighet, även om jag vet att helgen bara kommer svisha förbi. I Övrigt så är det alltid saker som behöver fyllas på.

Nyss var jag inne på Lip Gloss Bitch och läste om Smashbox Masquerade Collection. Två av produkterna var det som jag drogs åt lite extra
Intrigue Creamy Cheek Color & Brush samt Illusion Baked Soft Lights Palette
De två produkterna kommer jag verkligen spana in lite extra när kollektionen släpps i höst

Det känns nästan fel att skriva att jag längtar till hösten, men jag får väl skriva att jag längtar tills höstkollektionerna släpps. Just höstkollektionerna brukar jag gilla väldigt mycket så får hoppas att det blir så i år också.


Dagens FOTD

Idag blev det lite shopping med en vän, sminket blev en lite ljusare variant av gårdagens sminkning. Min hud mår ganska bra just nu, riktigt skönt att bara kunna ha foundation nu på sommaren och inte behöva krångla med primer och concealer dagligen. Den största skillnaden blir ändå bara att fräknarna lyser igenom skarpare när jag inte använder concealer, så det kan jag nog leva med.



Ansikte
Truel match minerals foundation - Lóréal
Wonderblush Cairo - Make Up Store

Ögon
High tech lighter Saturn - Make Up Store
M/S Touch - Make Up Store
M/S Lingerie - Make Up Store
M/S Glam Peach - Make Up Store
Cake eyeliner black - Make Up Store
Eyepen Vanilla - Make Up Store
Eye Kohl Smolder - MAC
Tri Brow Color - Make Up Store
False Lash Effect Mascara Waterproof - Max Factor

Läppar
Lip gloss Tangerine Punch - H&M

Gårdagens FOTD

Igår så åkte jag iväg till en kompis på eftermiddagen, kom inte hem förrän runt två på natten så orkade inte riktigt lägga upp dagens smink då. Hur som helst så kommer gårdagens smink nu. Använde även mina nya söta örhängen igår, i form av små svarta knappar. I sminkväg så var det en väldigt enkel bas med mer fokus kring ögonen.







Jag har använt:

Ansikte
Photo Finish Primer - Smashbox
Truel match minerals foundation - Lóréal
Wonderblush Cairo - Make Up Store

Ögon
High tech lighter Saturn - Make Up Store
M/S Touch - Make Up Store
M/S Lingerie - Make Up Store
M/S Glam Peach - Make Up Store
M/S Cupol - Make Up Store
Cake eyeliner black - Make Up Store
Eyepen Vanilla - Make Up Store
Eye Kohl Smolder - MAC
Tri Brow Color - Make Up Store
False Lash Effect Mascara Waterproof - Max Factor

Läppar
Angel Star - Nivea
Lip gloss Tangerine Punch - H&M


Absolut Kärlek

Det finns några saker som jag är lite mer intresserad av än andra i sminkväg, läppprylar är en gammal favorit. Ögonskuggor en stor prioritet. Rouge en nybliven favorit men i övrigt så är jag svag för Hallon. Både nyansen och doften av hallon dras jag åt. När jag igår var inne på H&M så hade det kommit in en ny serie Hello Kitty Peace & Love på de rosa förpackningarna stod det Raspberry & Lime, så ni förstår kanske att jag inte var sen med att sniffa på om hallondoften var godkänd.
Body splashen luktade friskt och gott som hallon ska och body lotionen likaså och eftersom jag inte kunde välja mellan body lotion och shower gel fick de båda följa med body splashen fram till kassan.


Body lotion för 29:-


Body splash för 19:-


Shower gel 29:-

Är väldigt nöjd med inköpen. Att shower gelen dessutom är i pumpflaska är bara ännu bättre, så mycket smidigare att använda än korkar som är för hårda eller går sönder eller att man får produkten överallt.

 


Nivea Angel star

För ett tag sedan så vann jag ett läppsyl, Niveas nya Angel star. Färgen är skirt ljusrosa med silverglitter, doften är ganska svag men fruktig. Jag gillar det. Det är ingen dunderkur för läpparna, men känns mjukt och skönt och ger en fin färg. Redan innan det släpptes så var jag nyfiken på det så passade bra att det var just det jag vann.



Som ni ser så blir dte inte jättemycket färg, men till vardags är det jättefint om man vill ha något ljust med lite skimmer i.


Mascara o Nagellack

Godmorgon, eller ja god förmiddag kanske man ska skriva. Jag har varit vaken i ett par timmar redan och känner att jag egentligen borde fixa lite frukost/lunch men det är så mycket enklare att fastna vid datorn.

Det var inte bara på Make up Store som jag handlade igår utan inne på Cubus så hade de 25% på allt smink så där blev det en ny mascara, min börjar ta slut så det var dags för en ny snart, valde den i vattenfast denna gång, har egentligen inge problem med att mascaran kladdar eller faller ner men ville ändå testa och se om den gör någon skillnad. Sedan blev det en ny flaska av mitt favpritlack ifrån depend och en till i en snarlik nyans bara för att det är två lack för 40:-

False Lash Effect, Full Lashes, Natural Look Waterproof Mascara ifrån Max Factor

Nummer 005  till vänster och nummer 069 till höger ifrån Depend


Grönt är skönt

Nagellack är något som jag egentligen inte riktigt brytt mig om så mycket, men på senare tid har mitt intresse för naglar och nagellack ökav väsentligt. Det kanske har att göra med att jag tycker naglar har blivit mer på modet, känns som om lackutbudet ökat mot förr.

Även om mitt intersse ökat och jag gärna tittar på andra bloggares nagellinlägg i regnbågens alla färger så har jag själv haft svårt för att bära lack som inte är rosa, lila eller röda i nyansen. Nu är det ju så att jag har vunnit H&M:s sommarkit med fyra olika smålack i vitt, grönt, lila och blått.

När jag skulle lacka mina naglar sist så var det ett lila lack ur kittet som lockade men när jag väl målad underlacket så drogs mina ögon till det gröna lacket och jag började måla. Tyckte faktiskt det var ganska coolt och jag tror nog att jag ska våga experimentera mer med färger på naglarna.
Fick dessutom massor av komplimanger för mina naglar på stan idag :)


Bild tagen i solljus ute
(Ursäkta kladdet utanför)


Bild tagen inomhus

Jag har använt:
Ett lager baslack ifrån Depend
Två lager lack av Green ifrån H&M:s Sommarkit
Ett lager Fast Forward Top Coat ifrån China Glaze

I påsen ifrån Make Up Store

Idag när jag kom hem ifrån stan så var det detta som låg i den svarta påsen ifrån Make Up Store.
Fyra ögonskuggor varav två ifrån rean samt en rouge och som gåva fick jag eau de parfyme Whisper i jättefin ask.


Microshadow Glam Peach


Microshadow Choko d'or


Microshadow Lingerie (Från rean)


Microshadow Her Majesty (Från rean)


Wonder blush Cairo


Presentasken med Whisper-parfymen

Shoppingsminket

Hej igen

Här kommer dagens sminkning, blev lite tidsbrist då jag kom på lite väl sent att jag skulle åka in till stan så sminkade mig lite snabbt bara. Bilderna togs väldigt snabbt på trappen i alldeles för starkt solljus så de blev som de blev, haha.






Jag har använt mig av:

Ansikte:
Photo Finish primer - Smashbox
Cover All Mix - MUS
Liquid Foundation - MUS
Micronized compact powder - MUS
Blush Frozen Daiquiri - MUS

Ögon:
Tri Brow Color - MUS
High tech lighter Saturn - MUS
M/S Touch som highlight - MUS
M/S Tribecca på ögonlocket - MUS
M/S Khaki Gold i globlinjen - MUS
Eye Kohl Smolder - MAC
False Lash Effect Mascara - Maxfactor

Läppar:
Lipgloss Tangerine Punch - H&M


Shopping

Idag har varit en rejäl shopping-dag. Var otroligt länge sedan jag köpte annat än det absolut nödvändigaste så kände att det var dags.

Blev först en vända på stan, ett par söta örhängen, ny mascara, ett gäng ögonskuggor, en rouge, en parfym i gåva samt två nagellack, två bodysplash, en bodylotion och en showergel blev det väl i skönhetsväg. Nu har jag precis lagt min första order hos E.L.F cosmetics. Jag har länge länge varit nyfiken på deras produkter så nu är hela tolv produkter hemklickade, hoppas att de kommer snart, men enligt de flesta reccensioner så kan jag nog räkna med att få hem dem nästa vecka. Lovar massor av bilder och åsikter om produkterna när jag väl fått hem dem.

Nu tänkte jag lägga in massor av bilder på kameran, ni ska få dagens naglar och dagens smink. Samt lite bilder på mina inköp. Hoppas bara kameran vill sammarbeta med datorn, annars kommer de inläggen imorgon.

Ha det bäst i värmen :)

RSS 2.0