100308

Sist ut av liggande sminkningar är måndagens resultat.En repris på förra onsdagens sminkning, förrutom att jag inte hade någa lösfrallor och bytte ut till läppstiftet Stage på läpparna :)

Ögon:
High tech lighter Saturn - MUS
M/S Satin, Old gold, Dry lake - MUS
Cake eyeliner black + mixing liquid - MUS
Tri Brow color
False Lash Effect Mascara - Max Factor
Eyepen Vanilla - MUS


Oscarsgalan

Jag och några vänner bänkade oss i soffan och kollade på OScarsgalan natten till i måndags.

Sminket jag hade gick i rosa, jag verkligen älskar rouget Frozen Daiquiri ifrån MUS så den fick agera ögonskugga den dagen, härlig rosa säger jag bara.

Ögon:
Hightechlighter Saturn - MUS
M/S Satin - MUS
Blush Frozen Daiquiri - MUS
Cake eyeliner black + Mixing liquid - MUS
False Lash effect mascara - Max Factor
Tro Brow Color - MUS
Eyepen Vanilla - MUS

Rouge är Frozen Daiquiri och Lust ifrån MUS och på läpparna har jag The Perfect Pink läppenna och Glss lips Wide ifrån MUS


Bio

Jag är otroligt förtjust i femtiotalssminkningar just nu. Ljusa skuggor, markering i globlinjen, rejäl eyeliner osv. Många sminkningar har blivit inspirerade av de den senaste tiden och fler lär dte skert bli, enkelt och snyggt är det enligt mig.

Den här sminkningen hade jag den tredje mars, på kvällen var det bio och premiär av Alice i Underlandet som gällde, bra film förresten.

Ögon:
High tech lighter Saturn - MUS
M/S Satin, Old gold, Dry lake - MUS
Cake eyeliner black + mixing liquid - MUS
Tri Brow color
False Lash Effect Mascara - Max Factor
Eyepen Vanilla - MUS
Ardells nr 116 lösfrallor

Rouge är Frozen Daiqiuri och Lust

På läpparna har jag ett läpptift ifrån oriflame som heter Golden Red


Space och Flamenco

Det dröjde inte länge innan jag tryckte ner en pensel i Space, eller ja ett penselskaft i alla fall.
I tisdags så plockade jag fram lite skuggor och ville även inviga Space.

Jag har använt:
Ansikte:
Photo Finish Color Correcting - Smashbox
Cover All Mix  - MUS
Liquid Foudantion - MUS
Matte foundation - MUS
Micronized Compact Powder - MUS
Blush Frosen Daiquiri - MUS
Blush Lust - MUS

Ögon:
High Tech Lighter Space (den svarta)
M/S Satin - MUS
M/S Flamenco - MUS
M/S Old Gold - MUS
M/S Dry Lake - MUS
Cake eyeliner + Mixing Liquid - MUS
Eyepen Vanilla - MUS
Tri Brow Color - MUS
False Lash effect Mascara - Max Factor

Läppar:
Läppenna Sauvage - MUS
Läppstift Pretty - MUS

Tyckte verkligen att Space fick fram en otroligt snygg nyans av Flamenco, en av mina favoritskuggor när det gäller färg, en härlig lila nyans.


Shoppat på MUS

Ja tydligen så blev aldrig mitt inlägg om The Body Shops Sweet Lemon serie publicerat för två dagar sedan, men nu ska det synas.

Nu tänkte jag visa vilka små godsaker som fick följa med mig hem ifrån Make Up Store i måndags.

High tech lighter
High Tech Lighter Space, ska bli riktigt spännande att använda denna, både till mörkare sotningar och även till ljusare skuggor, tror det kan bli en riktigt stor favorit här hemma.

Microshadow
Microshadow Dry Lake - härlig vardagsnyans som drar lite mer åt grått än på bilden.

Blush
Blush Frozen Daiquiri - Ah Kärlek måste jag säga, betydligt mer röd/rosa än bilden. Fruktansvärt väl pigmenterad, tror den kan bli en favorit på sommaren när man har lite mer färg i ansiktet.

Lippen
Läppenna Sauvage


Top Coat Matte

Ja de va de, mer fick jag inte med mig den här gången.
Lösfrallor står på önskelistan men glömde bort det, sedan är jag sugen på att testa deras mascaror men är lite feg för att testa nya mascaror.

Citroner

Det är väl få som har missat The Body Shops senaste lansering Sweet Lemon.
Redan första gången jag läste om den så blev jag lite intresserad, citron doftar ju vanligtvis riktigt gott och fräscht, men kan även bli otroligt likt rengöringsmedel så spekulationerna om det skulle bli en hit eller ett magplask var många.

I måndags var jag inne på The Body Shop och doppade näsna i de gula förpackningarna. Jag blev possitiv. Det luktade söta mogna citroner. Så en Sweet Lemon Whip Body Lotion fick följa med mig hem, 150:- tll ordinarie pris och 110:- om man är medlem.
Jag gillar att förpackningen är en pumpflaska, så smidigt att inte behöva hålla på med burkar med lock eller en tub. Pumpflaskor får pluspoäng hos mig.
Jag är lite sugen på läppbalsamet också men får fundera lite till innan jag slår till.


Vad håller jag på med?

Ja vad håller jag på med just nu? Jag lovar inlägg men ingenting händer, så tänkte att det är dags för en förklaring.

Förra helgen åkte jag till Nyköping, ett av mina stora intressen är kaniner och kaninhoppning, något jag hållt på med sedan jag var fem år. Förra helgen var det dags för SM i kaninhoppning samtidigt som det var LU i kaninutställning, deras motsvarighet till SM. Massor av folk ifrån hela Sverige var på plats och totalt en bra bit över 1700 kaniner fanns i tennishallen.

På natten till lördagen väcktes vi av ett samtal strax efter klockan ett. Taket hade rasat in på hallen, alla kaninerna låg under rasmassor.

Det var många hemska timmar som följde, jag fick ut åtta av mina nio kaniner levande som jag hade med mig efter över 16 timmar under rasmassorna, alla burarna de satt i var krossade men de levde, alla förrutom en.

Hela händelsen var otroligt jobbig och påfrestande och har gjort att jag inte riktigt varit mig själv i veckan och fortfarande inte riktigt är. Jag sminkade mig för första gången igår sedan det hände. Jag har knappt varit ute.

Imorgon planerar jag tröstshopping på Make up store, så förhoppningsvis kan jag visa något trevligt inhandlat i veckan men nu vet ni i alla fall varför jag varit frånvarande och förmodligen kommer att vara ett tag framöver.

Kaninerna har funnits hos mig i hela mitt liv och jag kan inte tänka mig ett liv utan dem, de betyder verkligen allt för mig och hela händelsen sitter fast i bakhuvudet, tak ska inte rasa in, de ska bara inte det, men ändå gjorde det de. Det hade lika gärna kunnat hända på fredagen när vi tävlade där inne och förrutom alla kaninerna även var upp emot 500 människor också. Ja man tänker otroligt mycket just nu, huvudet arbetar för fullt, hela tiden.Så här såg hallen ut efter raset, ena hela långsidan och halva kortsidan rasade också. I hörnet av de rasade väggarna, till vänster på bilden fanns mina kaniner.


RSS 2.0