Kärlek. Ursäkta otroligt dålig mobilbild, ...

img_9340 (MMS)

Kärlek. Ursäkta otroligt dålig mobilbild, men det var jättesvårt att fota båda händerna själv.  Det är alltså mina två nyaste lack, inköpta igår som pryder mina naglar. Blev bara snabblackning över befintligt lack.  Vilka lacken är? Gröna mermaid tears och rosa Sparrow me the drama från OPIs sammarbete med pirates of the caribbean. Jag kommer definitivt köpa fler lack ur kollektionen. Nyanserna är underbara liksom namnen


Nog är det dags för en dagens? Här kommer ...

img_4608 (MMS)

Nog är det dags för en dagens? Här kommer en dagsfärsk bild. Enkelt som vanligt på jobbet.  Mineralfoundation från Loreal  Blush power ifrån make Up store Aprikosfärgade rouget ifrån wonderwoman Mac Studio eyeliner oriflame Max lashes make Up store Och mitt favvo läppstift som verkligen är MLBB från body shop Saknar helt inspiration till en midsommarsminkning, någon som har några förslag? Nu ska jag fortsätta jobba, ha de bra :)


Hej bloggen!


Ush vad jag saknar bloggen! Det går knappt en dag där jag inte funderar på bloggen. Problemet är tiden. Jag har så lite tid, jag förstår inte hur ni andra är så duktiga och kan få in flera inlägg om dagen, det är omöjligt för mig.

Jag går upp på morgonen och skulle verkligen aldrig hinna starta datorn ens då. När jag kommer hem efter jobbet är jag helt slut. Tar hand om alla mina djur och sätter mig med styrelsearbete som måste skötas och försöker umgås med mina vänner, pojkvän och familj. Att jag dessutom flyttar den 1 augusti och försöker planera massor med möbler och liknande är ännu en sak.

Har även fått reda på att det blir en trip till London i augusti. Hoppas hoppas att det finns tid för sminkshopping!!

Just nu är jag sjuk. Det är inge vidare i den här värmen. Hoppas att jag kvicknar till lite ikväll så jag kan jobba imorgon i alla fall. Nu får jag visst äta upp att jag skrev värmen, för hör åskan närma sig. Igen.

Fruktansvärt sugen på att sminkshoppa. Vill ha nya skuggor att leka med, behöver verkligen en ny mascara snart och även ny ögonbrynsskugga.

Hoppas vi hörs snart igen, men kan inte lova någon vidare uppdatering innan flytten tyvärr.

RSS 2.0