Det blev visst nytt nagellack ändå. Igår n...

img_9446 (MMS)

Det blev visst nytt nagellack ändå. Igår när jag tittade på Eurovision song contest passade jag på att måla om naglarna. Isadora nail whitener som bas, tre lager av Isadora south beach och sedan seche vite snabbtorkande överlack. Färgen får mig att tänkta på stränder och sommar, det piggar verkligen upp en fredag den trettonde.  I helgen åker jag bort till min pojkvän för nästsista gången, och nej vi gör inte slut, utan nästa helg går flyttlasset för honom till min stad, ska bli så skönt att bo i samma stad och slippa tjugo Nils pendlande var och varannan helg.  Hade bra, nu ska jag fortsätta att vattna på jobbet, frukosten är slut.


Ville fixa till naglarna igår men hade int...

img_0721 (MMS)

Ville fixa till naglarna igår men hade inte tid eller lust att ta bort det befintliga och börja från början så valde att pimpa två naglar istället med lite glitter på tipparna. Syns tyvärr inte hur fint det glittrar och glimmar och naglarna är tyvärr jätteskitiga men så är det att jobba i rabatter haha


Här kommer en bild på mina naglar just nu....

img_9199 (MMS)

Här kommer en bild på mina naglar just nu. Två lager isadora creamy nude med ett lager h&m blue wave och sedan två lager isadora south beach på ringfingernaglarna.


Hallå

Jag är så trött om dagarna att jag nu försovit mig två dagar i rad. Illa.

Har försökt hålla er lite uppdaterade genom mobil-bloggning och hoppas att ni uppskattar det mer än att det är helt tomt här i bloggen.

Värmen är helt galen på jobbet. Att kräla runt i gassande sol i svarta arbetskläder är tyvärr inte så spännande. Lusten att ha smink blir alltså mindre och mindre till att lägga på lite extra på morgonen.

Nu ikväll har jag i alla fall målat naglarna. Det blev Isadora Creamy Nude som jag visade som nyshoppat igår sedan la jag ett tunt lager av blåskimrande Blue wave ifrån H&M över och för lite xtra färg så målade jag ringfingernaglarna orange med South Beach ifrån Isadora. Min kamera är borta i röran så får se om det blir någon mobilblogg imorgon om jag får en stund över.

Nya lack inför sommaren behövs alltid. Isa...

img_9452 (MMS)

Nya lack inför sommaren behövs alltid. Isadora south beach, creamy Nude och nail whitener alla för 39:- styck, sedan H&Ms egna blue wave för 29:- billigt och bra blev det. Är riktigt sugen på att prova south beach :)


Mina tre bästa vänner på jobbet. Från väns...

img_9034 (MMS)

Mina tre bästa vänner på jobbet. Från vänster Garnier Ambre Solaire kids spf 30. Solstift spf 50 till ansikte. Biotherm lait Solaire spf 50. Utan de tre skulle jag inte klara av många timmars jobb utomhus i solen.


En FOTD är det allt dags för!

img_0616 (MMS)

En FOTD är det allt dags för!


Känner mig riktigt somrig med den här komb...

img_3038 (MMS)

Känner mig riktigt somrig med den här kombon på naglarna. Isadora Poppy red och china glace white cap med seche Wite snabbtorkande överlack.


RSS 2.0