Dagens naglar

Är på jobbet och får bekräftat att man tappar all kondis av tre sjukdagar. Är helt slut och klockan är inte ens lunch. Igår fick jag ett ryck att fixa naglarna iaf, ett experiment senare och mina naglar ser ut så här:


Tröstshopping

Jag är sjuk, igen. Inte alls kul och jag känner mig konstant illamående.
Kände mig så irriterad att jag tröstshoppade lite. Har länge velat göra en lackbeställning från nailsupplies.us igen men det har inte blivit av. Nu klickade jag mig in, fyllde en box med nio lack och klickade på beställ i rasande fart.
 
Det blev några äldre lack från The Hunger Game och Summer Neon kollektionerna och sedan fyra från den nya kollektionen On Safari. Den kollektionen gillade jag skarpt och hittade flera finingar, även om jag höll mig nere till fyra så jag fick plats med de andra lacken också
 
Lacken i On Safari känns riktigt fina. Hela kollektionen tilltalar mig på ett riktigt bra sätt.
Elephant Walk, Exotic Encounters, Man Hunt och Jungle Queen
 
Elephant Walk ville jag ha tills jag såg swatches hos Scrangie. Jag trodde det skulle vara grått men det är skiftande i grönt och grått. Exotic Encounters lockar mig rejält. Nyansen verkar vara väldigt lik flaskbilden. Snyggt. Han Hunt känns som det blå lacket jag saknat i min samling. Blått rätt och slätt.
 
Adventure Red-y, Call of the Wild, Purr-fect Plum och Prey tell
 
Adventure Red-Y känns som en sjukt fin röd nyans, vanlig, men fin. Call of the Wild lockar inte riktigt mig med sin bruna nyans. Purr-fect Plum hade jag förväntningar på för jag letar fortfarande efter den där perfekta nyansen mellan hallonrosa/rött och lila. Tyvärr verkar den npgra nyanser för mörk, men den ser fin ut. Prey Tell verkar vara en cool blodaktig nyans.
 
 
Kahalari Kiss, I'm not Lion, I herd that och Desert Sun
 
Här kommer de som lockar mig minst. Känns som nyanser som kan vara lätt osmickrande och glitterlacken lockar mig inte alls just nu. Är inne i en period där glitter inte känns så spännande helt enkelt.
 
 
Så ja, nu väntar jag med spänning på mina nya lack. Samtidigt som jag tänker försöka bli frisk så snart som möjligt. Det blir ju dyrt att vara sjuk.

Hår

Jag har en del problem med min hårbotten till och från och sedan jag bytt schampo så har min hårbotten varit helt klifri.
Jag tvättar mitt hår sällan med allt från fem till tio dagar emellan, så mitt schampo måste hålla håret rent länge.
 
The Body Shop Rainforest Shine Shampoo
Underbart schampo som gör mitt hår rent länge, min hårbotten klifri och inga flagor. Underbart. I London var det dessutom betydligt billigare så då fick två nya flaskor följa med hem.
 
Aussie 3 minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner
Jag använder inget vanligt balsam, men försöker använda inpackningar istället. Det här är en favorit som luktar godis. Mumma.
 
En ny flaska av favorit-Torrschampot blev det också. Helt underbart som verkligen gör håret fräscht utan att bli stelt och klibbigt.

En gammal kär vän

Ni vet vissa saker som man verkligen gillar och sen när de tar slut ändå inte köper igen? Den här flaskan har varit så för mig. En gammal trotjänare som jag använt flitigt men när den tog slut blev det aldrig något nyköp, något jag ångrat många gånger om, så på flygplatsen så slog jag äntligen till. Nu är jag äntligen hel igen.
 
 
Det är alltså CK One jag pratar om.
En parfym som jag verkligen gillar doften av.
 
Underbara underbara flaska :)
 

Londonshopping

Jag fortsätter att visa upp Londonshoppingen här i bloggen, för att dte inte ska bli hur många inlägg som helst så får jag blanda märken lite. Jag tänkte försöka få med en hel del duschprodukter i det här inlägget i alla fall.
 
 
Att jag skulle bunkra med underbara duschtvålar från Original Source var självklart.
Det blev ganska många, och påsen som min favoritdoft Lemon låg i blev superkladdig då en flaska läckte på vägen hem. Som tur är hade jag en flaska som nyss tog slut så jag hälde bara över det som var kvar ur den spruckna flaskan.
Förrutom Lemon så blev det några Lime som är otroligt uppfriskande. Sedan blev den Mint and Tea Tree och Vanilla milk and Raspberry till en kompis.
 
Radox har ganska många roliga saker också, deras Shower Smoothies doftar sjukt gott och denna med Svarta vinbär och tranbär luktar så gott att jag förstår stämpeln med texten "Don't Drink me"
 
Det blev även en med Yoghurt, Granatäpple och elderberries.
 
Och den sista doften jag fastnade för var med Passionsfrukt och Papaya
 

Smashbox

Smashbox är ett skapligt okänt märke för mig, inte för att jag aldrig hört om dem, utan för att jag inte provat speciellt mycket av deras utbud tidigare. Två primers har jag testat och gillat, men i övrigt har jag inte provat någonting. På rean nu så hittade jag en ögonskuggspalett som fångade mitt intresse.
 
Smashbox Be Discovered
 
En väldigt ljus och neutral palett även om det finns lite gnutta färg.
 
Skuggorna är bra pigmenterade och har fin finish
 
Den vita skuggan här även skimmer i lila (och grönt?)
 
 

Soap & Glory

Sop & Glory är ett sådant där märke jag kan längta efter att det ska komma till Sverige. Snygga förpackningar, läkra produkter, härligt utbud. Jag gillar verkligen allt jag provat hittills. Här kommer det jag inhandlade när jag var i London i maj.
 
Glow Job
En återfuktande lotion med små bronzingpärlor i. Jättefin som bas i ansiktet på sommaren när man bara vill ha lite extra lyster. Använde den bland annat till både bal och studentsminkningen av en vän.
 
Flake Away
En full size-burk blev det den här gången. Det här är en otroligt fet scrub, och lämnar huden otroligt återfuktad efteråt och med den vanliga "soap & Glory-doften" En riktig favorit när dte kommer till kroppscrub
 
Scrub your nose in it
En ansiktsscrub som även går att använda som ansiktsmask. Har blivit min standardscrub i duschen och får verkligen bort alla mina fula flagor och liknande.
 
 
Hand food
Den enda handkrämen jag använder, som alltid ligger i handväskan. den återfuktar och går snabbt in i huden och är precis vad mina händer brukar behöva. 
 
 

Sleek Makeup

Att Sleek har bra paletter är nog allmänt känt idag, förra gngen jag var i London fick jag med mig en del paletter hem. Sedan dess har det inte lanserats allt för många och de två nylanserade med matta skuggor lockade mig inte alls. Så den här gången var det de snygga minipaletterna med tre rouger i varje som fick min fulla uppmärksamhet.
 
Jag såg dessa för länge sedan på en blogg, blev kär, blev besviken då jag har för mig att de endast skulle säljas på utvalda Boots. De hamnade långt bak i minnet och dök inte upp igen förrän jag stod framför dem. Tre trios fick följa med mig hem och jag är otroligt förtjust i alla tre.
 
Härliga rouger.
 
Blush By 3 Lace är min favorit av de tre. Två väldigt fina färger och en skimmrande på det.
Färgerna heter Crochet, Guipure och Chantilly
 
Blush By 3 Pumpkin
Lantern, Squash och P Pie
P Pie är kanske ingen vanlig rougenyans, men tror den kan vara spännande någon gång den med. Lantern och Squash är i alla fall väldigt fina
 
Blush By 3 Pink Sprin
Pink Parfait, Pink Ice och Pinktini
 
Pink Parfait ger mig lite snövit-vibbar och Pink Ice känns fräsh nu på sommaren till solbrända kinder.
 
 
 
 

Palettpyssel

Har haft några MAC-skuggor kvar i orginalförpackningarna ett tag för att jag inte orkat ta tag i att depotta dem, nu blev det dags och undertiden så muttrar jag då det knappt tar två minuter per skugga, så onödigt att skjuta på det. I och med senaste shoppingen fick jag även ta och plocka fram en ny palett och började fylla den, min samling MACskuggor har verkligen ökat senaste året, och fortfarande finns det ett gäng skuggor kvar på min önskelista.
Något förslag på MAC-skuggor man bara "måste" ha?
 
 
Jag passade på att plocka ur mina paletter och torkade ur dem också.
 
 
Mycket neutrala skuggor
 
 
Insåg när jag var klar att jag missat en skugga så den fick inte vara med på översiktsbilderna.
 
Neutrala vardagspaletten som jag tog bort skiljedelen ur för att få plats med fler skuggor. Är nog min favoritpalett då det finns så många möjligheter med den.
 
Raderna uppifrån och ner.
Rad ett: Shroom, Jaunty, Ricepaper
Rad två: Naked Lunch, Patina, Satin Taupe
Rad tre: Woodwinked, Romp, Mulch
Rad fyra: Goldmine, Amber Lights, Broze
Rad fem: Twinks, Antiqued
Rad sex: Mystery, Brun, Embark
Rad sju: Typographic, Carbon, Black Tied
 
 
Gröna och turkosa paletten. Ganska tom än så länge, men det kommer med tiden
 
Raderna uppifrån och ner
Rad ett: Juxt, Sumptous Olive
Rad två: Feeling Fresh, Humid
Rad tre: Greensmoke, Club
Rad fyra: Steamy
 
Orange-rosa-lila paletten är inte heller den full ännu, men första raden är riktiga guldkorn.
 
Uppifrån och ner:
Rad ett: Expensive Pink, Coppering, Cranberry
Rad två: Hepcat, Plum dressing, Sketch
Rad tre: Sattellite Dreams, Trax, Beauty Marked
 
Sedan gjorde jag en variant på märkning för att kunna skilja dem åt.
 
Den får bli tillfällig innan jag kommer på hur jag vill ha det. Lite dubbelhäftande med små strass på i nyanserna som i paletten. Snyggare på håll än dessa närbilder, men de ger iaf mig det jag är ute efter.
 
 

Lite nya skuggor

Hej
 
Det var otroligt länge sedan jag bloggade och det kommer nog bli ganska glest framöver i sommar också.
Idag är jag sjuk och att redigera bilder är ungefär vad jag orkar idag.
 
Det har kommit en del nya skuggor hem till mig den senaste tiden som jag inte visat upp, en beställning från kicks.se, Londonshopping och lagning från en vän som var i Stockholms nyligen.
 
 
Nya skuggor är bland det bsta som finns :)
 
MAC Eyeshadow Expensive Pink
Från min senaste Stockholmsresa
 
MAC Eyeshadow Antiqued
Inhandlades på flygplatsen i London
 
MAC Eyeshadow Typographic
Betydligt med grå/svart i verkligheten. Tror den kan bli toksnygg i en sotning som nästan-svart skugga. Langad från snällaste Ellie
 
MAC Eyeshadow Steamy
Mer blå/turkos i verkligheten även den från London
 
MAC Eyeshadow Shroom
En backup, då min börjar ta slut också köpt på flygplatsen
 
MAC Eyeshadow Ricepaper
Langad från snällaste Ellie
 
MAC Eyeshadow Patina
Langad från snällaste Ellie
 
MAC Eyeshadow Mulch
Langad från snällaste Ellie
 
MAC Eyeshadow Jaunty
Från maj-kollektionen
 
MAC Eyeshadow Goldmine
Langad från snällaste Ellie
 
MAC Eyeshadow Feeling Fresh
Från maj-kollektionen

RSS 2.0