Modelllera

Ja som ni märker har jag slutat blogga, eller nej, inte slutat, bara tappat tiden.
Jag har inspiration att blogga, men tiden finns inte just nu.
Jag har massor av nya grejjer att visa er och en och en annan gammal sminkning också. På jobbet blir det inte alls mycket smink och på helgerna så har jag tappat lite sugen. Mina fräknar har tagit över ansiktet och jag är inte alls nöjd med att en pefekt bas ändå resulterar i massor av fläckar. Så nje, just nu är jag i en dålg period.

Var dock inne på Kicks idag och kikade på deras nya bronzingolja, är sugen på en lite mer budget som man vågar slösa av än min älskade guldolja ifrån Nuxe.
Tyckte den var väldigt fin, MEN den doftade allt annat än gott, jag tyckte det luktade som gammal modelllera så där blev det inget köp. Riktigt synd att doften var allt annat än en höjdare. Tummen ner för den!

Sommar och Sol och skydd

Oj vad sommaren kom snabbt, bara sådär. För mig som arbatear utomhus och är känslig i hyn så innebär det oftast solglasögon, keps och massor av solskydd. Förra året så använde jag mina nedanstående tre kompisar flitigt.Men det var förra året och nu är det dags för nya vänner. Jag blev troligt fäst vid solskyddet ifrån Biotherm så när jag såg att det var sista dagen man fick 25 % rabatt på solskydd på kicks så hade jag tänkt att åka och handla efter jobbet. Dock blev det varmt och jag hade massor av kylvaror i bilen jag behövde hem med så dte blev inget av. Fast väl hemma kom jag ju på att kicks.se finns så där lades det snabbt ner en Biotherm Lait Solaire spf 50 och precis innan jag skulle betala så kom jag på att jag har en värdecheck på 100:- på kicks.se så 118:- fick jag till slut betala vilket kändes helt okej, med tanke på att krämen är riktigt bra till min hy och dessutom luktar fräscht av citrus.


Home, (sweet) home

Nu sitter jag hemma i lägenheten i Örebro igen.
4 dagar har spenderats i London, dock var dte ingen shoppingtur, utan jag har varit där och promotat för ett engelskt företag. Sjukt kul och helgen har tillbringats på en enorm husdjursmässa.
Kvällarna har det snabbshoppats på, så en del fick jag allt med mig hem. Har bland annat bunkrat upp med alldeles för många duschtvålar fårn Original Source, vad skullle jag göra utan dem?
Det blev rouge från Sleek Makeup, läppstift från Maybelline, concealer och skuggor från MAC, lite spännande från Soap & Glory, puder från Rimmel och säkert någonting mer som jag glömt i nuläget.

Nu är jag dock trött efter tre nätter med för lite sömn, så nu ska jag packa upp lite och sen krypa ner i sängen direkt.


RSS 2.0