Belöning

Alla ni som har svårt att motivera sig att plugga kan nog känna igen sig i belöningssystemet.
Vi har haft tre stora prov under senaste månaden och förra veckan fick vi tillbaka de två sista och när man inser att provet man var säker att behöva göra om snarare var högsta betyg och det andra med ja, då är en belöning på sin plats. Jag har en planerad resa till London inom några veckor så kunde inte ta ut svängarna speciellt, men några små saker unnade jag mig allt.
 
 
Fyra skuggor från Calvin Klein blev det. De två i mitten är lite lite glittriga och tycker att de kan ha en tendens att fälla glitter, men den mörka bruna är redan en ny stor favorit hos mig, perfekt för en markerad globlinje. Så fin. Dessa kostade 35:- styck och gjorde inget märkvärdigt hål i plånboken med andra ord :)
 
 

Sagan om flaskan...

Ja då kommer den utlovade sagan om Dior Diorskin forever foundation.

En glasflaska med pump känns lyxigt.
Den doftar svagt och gott, kanske lite onödigt, men jag som inte är känslig kan tycka det är trevligt.

Täckningen är medel, den täcker lätt och är riktigt dryg. En flaska räckte i evigheter känns det som, en liten klick var allt som behövdes och endast lite puder för att fixera.
Hållbarheten var bra och höll utan problem hela dagen. Najs.

Nu till det jobbiga. Slutet av sagan.
När flaskan började ta slut så blev pumpen ganska trög och till slut fick jag inte ut mer, jag antog att det fanns ner kvar och ville öppna flaskan. Ville.
Jag fick verkligen inte bort pumpen.
Jag vred, slet, bände och böjde efter mycket om och men så lyckades jag bända bort korken med en kniv men hålet var så smalt och när jag stoppade ner en pensel för att lirka upp de sista dropparna så glömde jag valet av pensel. Jag valde penseln som sitter löst så när jag skulle dra upp den fastnade själva penseln.
Lösningen? Slå sönder halsen av flaskan.

Ja alla sätt är bra förutom de dåliga, jag antar det här hör till ett av de dåliga, men jag fick ur all foundtion iaf, det var ju målet ;)


Tio tomma fortsättning

Så kommer sista inlägget av det som tagit slut. Har varit mycket av mina favoriter och stapelvaror och någon sådan hittar vi nog här med.

SecheVite dry fast top coat
Stapelvar var det ja, här går det åt en och en annan flaska. Denna har dock trillat ner och blivit liggandes med en halvt åtskruvad kork och torkat strax under halva flaskan. Slarvig ägare där.

Oriflame Studio eyeliner
Äskade eyeliner. En eyeliner som är svart, lättapplicerad, hållbar, hanterbar för plånboken vill väll alla ha, den här är min.

Estee Lauder Sumptous bold volume lifting mascara
En maskars som jag ibland diggade och ibland diggade mindre. Den var bra, men inget mer liksom.


Tio tomma fortsättning

Här kommer fortsättningen av vad som tagit slut här senaste tiden och det är lite basprodukter det handlar om.

Rimmel Stay Matte Powder
Inte bara en, utan två tomma dosor är det utav detta transparenta puder. Budgetpuder som fungerar kanon på min hud oavsett foundation, så en solklar favorit hos mig.

Make Up store blush Power
Den här har jag använt upp ett gäng av också, mitt to go for när det gäller shading, så används i princip dagligen.

Dior Diorskin Forever Foundation
Kärlek. En riktigt bra foundation med lagom täckning och bra hållbarhet. Lyxig fin glasflaska, svag god doft (även om doft är onödigt) synd bara att den är så förbaskat dyr, så tur att den är dryg i alla fall. Ena minuset tar jag upp senare i ett eget inlägg om denna.
Tio tomma

Då var det dags att köra en tio tomma här på bloggen.

Först en bild på allt som tagit slut, lite smått och gott är det allt. Sen tar vi och går in på en av närbilderna, så kommer övriga i egna inlägg.

Carmex
Mitt älskade Carmex, den här burken är inte helt slut, men har blivit gammal och luktar illa så var dags att låta den hamna i papperskorgen och en ny Carmex finns redan här hemma.
Det absolut bästa läppgunket jag provat, lätt konsistens som snabbt går in i läpparna utan att lämna en fet hinna, räddar de torraste läpparna och andra torra områden också för den delen. Enda minuset är burken, avskyr att peta ner fingrar, vilket gör att det mest ser ut som jag käkar upp burken vid användning

Aloe Lips
En helt okej läppbalsam med lätt konsistens, men är inte riktigt lika effektiv som ovanstående. Plus för att det är en hylsa, svag god doft.

Origlame Lip Spa Therapy
Otroligt lätt konsistens, lite väl kemisk smak, väldigt effektiv. Använt upp många av den här. Dock är den väldigt odryg vilket är lite tråkigt då den ändå kostar en del.


Lackigt

Jag trotsade mitt köpstopp och köpte dessa vackra lack igår. Fina rosa jellyn I Theodora you och coola glitterlacket When monkeys fly.
Kärlek!!


RSS 2.0