Den där dagen

Idag var det den där dagen, som det snackas mest om på hela året ibland känns det som. Vissa hatar den, andra tycker den är för överskattad och löjlig (men om deras pojkvänner inte uppmärksammar dem blir de ändå galna) Ja det är ju så klart Alla hjärtans dag jag pratar om. För mig är det en vanlig dag, inget stort, men ändå lite extra så där.
Har bakat cupcakes till mig praktikplats till min sista dag imorgon, och la in lite rosa färger i sminkningen - dagen till ära.
 Dessutom får ni ett ansikte idag, hade lite tid över när chefen var ute och åkte själv så passade på att fota i dagsljus.
 
 
 
Ansikte:
Make Up Store Skin Serum
Diorskin Forever Foundation
Make Up Store Blush Power
Make up Store Blush Complex
MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade


Ögon:
Urban Decay Primer Potion
Make Up Store Microshadow Nox
MAC Eyeshadow Woodwinked
Lancome Ombre Absolue Palette  Baby Glam (De två mörkare skuggorna)
MAC Eyeshadow Shroom
MAC Eyeshadow Mystery - till bryn
Lancome Hypnose Doll Eyes Mascara
Oriflame Studio eyeliner black
Make Up Store Eyepencil Vanilla
 
Läppar:
IsaDora Jellykiss Ballerina

Nya naglar

Dags för våren att krypa fram ur idet, och för att locka fram våren valde jag klara färger på naglarna, man skulle nästan kunna tro att det är ett dagis jag har praktik på just nu ;)

Färgerna är alla från China Glaze
Rosa: fushia fanatic
Gul: happy go lucky
Turkos: aquadelic
Grön: gaga for Green
Blå: man Hunt


Ny läppfavvo

Lagom rosa är det vanligaste jag sträcker mig efter på morgonen och IsaDora jellykiss i Ballerina är en perfekt rosa nyans till vardags :) en ny favorit helt klart.


Lördagsnöje

Vad gör man när man är själv hemma en lördagskväll och inväntar Mello? Tvättar borstar så klart!
Alltid lika tråkigt, men lika behövligt som vanligt, det tar ju inte så lång tid men skjuter ändå på det in i det längsta.
Så nu ligger det en bunt borstar och penslar på tork i badrummet igen :)


Ett öga

Här kommer något så ovanligt som ett dagens öga. Blev inga bra ansiktsbilder, men här såg man i alla fall skuggorna ganska bra.
Skuggorna är ifrån Naked-paletten från Urban Decay, eyelinern är Cake-eyeliner från Make Up store och Mascaran är Doll eyes från Lancome som är en mascara med skum borste men riktigt trevlig att jobba med.


Rosa dusch

Det här med att fota smink går sådär som student. Jag försöker fortfarande vänja mig vid ordet student. Men skolan är så rolig så hoppas det fortsätter så.
Hur som helst så igår i duschen så insåg jag att jag var lite väl rosa.
 
 
Soap & Glory - Scrub your nose in it
En härlig scrub eller ansiktsmask. Jag använder den oftast som scrub någon gång i veckan när jag vill göra rent ordentligt och få bort flagor och liknande. Lämnar ansiktet mjuk och rent.
 
Neutrogena - Visibly Clear Pink Grapefruit facial wash
En ansiktstvätt som kanske inte är den bästa, men gör rent och tar även bort tyngre sminkningar ganska lätt. Gillar doften och konsistensen. Upplever dock att jag ibland blir lite torr efteråt, men det försvinner snabbt när jag smörjer in ansiktet.
 
Oriflame - Pink Grapefruit & Ginko body scrub
En body scrub som har härliga rivkorn. Doftar sött av grape och är riktigt skön att scrubba med. Lämnar mjuk hud.
 
The Body Shop - Pink Grapefruit Shower Gel
En riktigt dryg duschtvål, syrlig doft av grape som jag gillar, tvättar rent och lämnar huden mjuk och smidig. Den enda jag ogillar är att själva förpackningen är lite trög, vilket betyder att det är lite svårt att få ut innehållet då och då. Dock är doften tillräckligt för att jag kommer köpa en ny när den här är slut :)

RSS 2.0