Recension

Jag fortsätter att försöka testa mig igenom produkterna som jag fått i olika Glossybox's
Näst på tur var en liten, liten flaska - närmare bestämt
 
L'occitane Almond Shower Oil orginalprodukt 190:- 250 ml (35 ml )
 
 
Jag trodde flaskan skulle räcka till typ två tre duschar, men där fickjag se mig glatt förvånad. Oljan är dryg och härlig och räckte förvånansvärt länge.
Känslan är lite lagom trög så att man inte dräller överallt, men är ändå lätt att fördela och masera in över kroppen.
Mitt stora problem med oljor är att de är jobbiga att duscha bort, men den här är helt perfekt och är lätt som en plätt att duscha bort.
 
Doften är mandelaktig och jag trivs bra med doften. När man maserar in oljan så sprider det sig en värme som är väldigt behaglig så här på den kalla delen av året.
 
För mig är det här en kanonprodukt, och jag kan klart tänka mig att köpa den, dock bara någon enstaka gång, då den ändå är lite väl saftig i priset för mig, duschprodukter som används dagligen ska inte ruinera plånboken enligt mig, men så är jag en fattig student också ;)
 
Mitt betyg är 4,5/5
 

Glossybox

Min allra första Glossybox var en specialbox, London Callin boxen och när jag nu fick ett mail om att det skulle komma en specialbox till jul - The Golden Box så var jag helt enkelt tvungen att klicka hem den. Min sambo är ju bortrest över jul så lite extra jullyx måste jag ju kunna unna mig då.
 
Ser verkligen fram emot att få hem en lite lyxigare box :)
 
 
( Bild lånad från Glossybox.se )
 

Recension

Även om de flesta produkterna i Glossybox är små så tar det sin tid att använda upp dem. Den här produkten fick jag i min septemberbox och nu är den slut.
 
Goldwell Dualsenses Color Extra Rich 60sec Treatment orginalprodukt 183:- 200 ml (50 ml tub)
 
Mina tidigare erfarenheter av Goldwell är inte goda så mina förväntningar var i botten. Kanske egentligen de bästa då i princip allt blir possitivt, fast man letar ju även fel som man egentligen kanske inte bryr sig om. Jaja nu ska jag inte dividera mera om det.
 
Min första tanke var "Oj" i duschen när jag tryckte ut en rosa klutt i handflatan, jag kan inte tänka mig att färgen är naturlig och för min del så känns det lite skitsamma färgmässigt.
Doften är svag och härlig. Jag trivs bra med doften även om den inte hänger kvar något vidare i håret.
 
Inpackningen känns lätt att applicera och fördela i håret även om jag får använda en del till mitt hår, den här tuben har räckt till tre användningar och då har jag mellanlångt men tjockt hår. Den är även lätt att skölja ur vilket är viktigt för mig. Jag verkligen avskyr produkter man knappt får bort ur håret.
 
Resultatet känns lätt och fräsht efteråt. Jag kan väl inte säga att det är återupplivat som den utlovar, men det får rejält med glans och känns lätt och friskt.
Den känns som utlovat skonsam mot håret huruvida den är näringsrik kan jag dock inte svara på.
 
 
 
Så en liten sammanfattning.
 
Jag gillar inpackningen som helhet.
 Den doftar svagt och fräsht, lätt att fördela och skölja ur. Får håret att se lätt och fräsht ut. Jag gillar skarpt att den inte ska verka så länge, jag orkar inte med några längre inpackningar, utan gillar snabba lösningar till vardagen.
 Jag vet dock inte om det är någon mirakelprodukt, känns lite odryg för det priset och det finns betydligt bättre inpackningar till billigare peng.
 
Som betyg får den en 3:a (av 5) Klart godkänd!
 
 

LangatMina föräldrar har varit i Spanien på semester och fick mig en hel del godbitar langat. 
Ny primer då min börjar ta slut, foundation, mascaror och lite smått och gott. 

Kameraproblem

Hur lätt är det att blogga utan kamera? Min egen vet jag inte vart den är efter flytten och sambons är ute på en resa. 

Jag som har så mycket roligt att visa er! 

NOTD

Så här ser mina naglar ut för stunden med hjälp av China Glaze, Nails Inc och NYX. 
Sephora

Igår skjutsade jag min sambo till arlanda och passade på att ta med mig en vän och åka för lite shopping, när man ändå var så nära storstaden. Vi valde att åka till Täby Centrum och gick omkring där länge länge, det fanns ju väldigt mycket spännande att kika och klämma på. Sephora var ju en stor lockelse och det krävdes många varv innan man ens hunnit kika på hälften. Väl framme i kassan så fick vi reda på att de hade "fan night" under två timmar så var det 20 % rabatt på hudvårdsprodukter, man kunde göra en hudanalys och få tips och råd anpassat för just sin hud och så fick man en goodiebag. Så vi köpte varsin biljett och återvände senare. Jag passade på att göra en hudanalys som jag tänkte visa upp här längre fram. Samma sak med det jag köpte.


Vi packade in allt i bilen och startade färden hem mot lilla Örebro igen, väl på E18 igen så ringde mobilen och skapligt förvirrad var jag innan jag fattade att jag vunnit den stora goodiebagen man kunde tävla om under kvällen genom att svara på några frågor. Vi vände och åkte en aningens för fort tillbaka och hann hämta ut påsen innan det var dags för personalen att gå hem för dagen.
 
 
Så lite av varje blev det, ska försöka gå igenom allting och fota en del nästa vecka.
I helgen har jag fullt upp, ska tävla och spöka ut mig till en maskerad och sen peppa till skolan igen på måndag.
 
 
 

RSS 2.0