Härlig jul

Jag är en person som älskar julen och allt som hör till. Jag kan sura ihop helt om knäcken skulle bli bränd liksom. Som första året jag inte fick en julkalender av mamma som jag alltid fått tidigare... Nu har jag tagit tag i den biten själv. Gick förbi The Body Shop femton minuter innan stängning och såg alla härliga julprodukter. Så med lite födelsedagspengar kvar kan jag nu tacka farmor för min härliga julkalender :) julen är räddad!


Glossybox!

Idag låg äntligen månadens glossybox i brevlådan. Spontan reaktion var helt ok, är nyfiken på removerpennan och primern. Doften var nog inte min typ, men ska ge den en chans, fotkrämen kändes trevlig. Highlighter/bronzer från sheercover kommer helt klart provas också. 
NYX Soft Matte Lip Cream

Som jag skrev i förra inlägget så har NYX Soft Matte Lip Cream redan blivit en stor favorit. Formulan är lite åt det torra hållet, men glider på som smör och känns otroligt lätt och naturligt på läpparna. Hög täckning gör att det är lätt att få ett jämnt resultat utan att behöva anstränga sig, hade egentligen bara tänkt att köpa två, men la ner två till på slutet och är oerhört glad för det. Jag vill redan ha flera färger!
 
 
NYX Soft Matte Lip Cream i Stockholm, Milan, Addis Adaba och Monte Carlo
 
 
 
NYX Soft Matte Lip Cream i Stockholm
 
 
 
NYX Soft Matte Lip Cream i Milan
 
 
NYX Soft Matte Lip Cream i Addis Adaba
 
 
NYX Soft Matte Lip Cream i Monte Carlo
 
 
 
 
 
NYX Soft Matte Lip Cream i Stockholm, Milan, Addis Adaba och Monte Carlo
 
 
 
 
 
 
 

Födelsedagspresent

Jag fick göra en beställning hos cherry culture när de hade lite  rabatt för ett tag sen som en födelsedagspresent från min sambo :) i fredags kom paketet och igår kunde jag hämta ut det. Snacka om lycka. Är redan helt frälst i NYX soft matt lip cream. Närmre bilder kommer. Talk that talk


Svårjobbat läppstift i torr matt formula. Ja det krävs fuktbombade läppar och en del tålamod allt. Jag hade ingen supermatchande läppenna så valde road trip från make Up store som bas till Talk That Talk från MAC. Snyggt läppstift bara man orkar jobba lite för det. 


Paket

Hämtade ut mitt paket från kicks.se idag och allt är så fint. 
Ska känna, klämma och prova allt jag kan de närmaste dagarna.
Min önskelista

Jag fyller snart år och samtidigt så närmar det sig ju faktiskt jul, så jag tänkte försöka få ihop en liten önskelista här på bloggen med produkter jag gärna skulle hitta i ett paket eller två :) Lite halv rangordnat är det allt, och finns det flera nyanser är det den som står först som ligger mig varmast om hjärtat.
 
 
NARS - One Night Stand Blush Palette
En otroligt vacker rougepalett, med sex skitsnygga rouger, highlihters och bronzers. Jag skulle nog kunna åka till en stad med en Sephorabutik endast för ett inköp av denna läckerbit. För som sagt den är Sephora-exklusiv, så klart eftersom jag bor i en liten håla i mitten av landet - långt från Sephorabutikerna.
 
Make Up Forever - Aqua Rouge Waterproof Liquid Lip Color i nyanserna 16 Fuschia och 15 pink.
Nr 16 och också en nyans som jag blev kär i hos Killecolors. Så otroligt snygg färg.
 
Anastasia - Brow Wiz i nyansen Medium Ash tror jag skulle passa mig. Har varit nyfiken på deras brynprodukter ett tag nu.
 
MAC - Sheen Supreme Lipstick - Good to be Bad
Mitt favvostift Ultra Darling är ju borta och jag känner att jag vill ha ett nytt i samma formula men ett mörkare lite vampigare stift. Good To Be Bad ser fantastiskt ut.
 
MAC Pro Longwear Lipcreme i någon smaskig nyans som Overtime, Unlimited eller Love Forever! kanske, eller kanske Prolong.
 
 
Hmm de va lite jag kom på just nu, ska fylla på den allt eftersom tänkte jag. Har ni något julklappstips?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mac

Fick lite lätt panik för en timma sen när jag insåg att RiRi loves Mac äntligen kommit upp på kicks.se
Har hållt koll där hela förra veckan och hela dagen idag, och fastän jag kollat bara en knapp tidigare var RiRi Woo slut, attans. Men fick iaf tag i de andra tre sakerna jag ville ha, så en födelsedagspresent till mig själv är nu på väg hem :)

RSS 2.0