Glossybox april

Jag vet att jag varit lite slarvig med att lägga upp mina boxar här, men nu tänkte jag i alla fall visa min box som idag landade i brevlådan (en stor fördel med att bo på landet är ju att de hamnar direkt i brevlådan, yey! )
 
Själva boxen är ljusrosa och högblank nu för tiden och den här månaden var temat Spring Beauty Prep - en hyllning till våren. Själva temana är ingenting jag brukar tänka vidare på så det är säkert bra.
 
 
Det här innehöll min box. Plus en rabattcheck på tio kronor för att handla valfri produkt ur LdB:s nya Emotionserie.
 
 
LdB Body Lotion Give Me Strength Fullsizeprodukt 39:- / 250 ml
 
"Återfuktande bodylotion som gör din hud mjuk och smidig med en fräsch doift som väcker dina sinnen"
 
En flaska med LdB:s nya lotion. Doften av Mango, citrus och mint är ljuvlig och även om jag har oändligt många body lotions så känns det som att jag kommer få användning för denna. Tror även jag kommer att använda rabattchecken för att testa någon av de tre olika dofterna i en shower cream.
 
 
L'oréal Paris Nude Magique Blur Cream fullsizeprodukt 169:- / 25 ml
 
"Blur cream är silikonbaserad och har en ultralätt konsistens med diskret täckning. Du får en jämn och sammetslen hud med mindre synliga porer. Använd den enskilt eller som primer under din foundation."
 
Den här är jag otroligt nyfiken på. Jag har ganska mycket porer på näsan och vill gärna hitta en trevlig produkt som kan gömma dem. Jag bara hoppas att nyansen ska passa mig, men den känns väldigt ofärgad.
 
 
Emite Make Up Lip Brush L312 Fullsizeprodukt 180:-/styck
 
"Läppenseln "L312" är snedskuren så du får ett tunt och precist resultat när du applicerar läppstift, kan även användas för att måla en bred eyeliner! Syntethåret är enkelt att rengöra"
 
Jag använder sällan pensel när jag målar läppstift men har några mörka färger som blir betydligt bättre om de appliceras med pensel så ska bli spännande och se om denna snedskurna variant är bättre än mina gamla.
 
 
Être Belle Liplift Peel fullsizeprodukt 129:- / 15 ml
 
"Peeling för läpparna som skonsamt tar bort döda hudceller och gör hudytan len. massera in och låt verka någon minut innan du sköljer av. Använd en gång i veckan eller efter behov."
 
Det här är väl kanske inte någon produkt jag själv skulle köpa, men för den skulle är jag inte besviken. Jag gillar idén och ser fram emot att använda den nu när jag överdoserar användningen av färgstarka läppstift som till och från torkar ut läpparna och gör dem flagande.
 
 
Yu-Be Moisturizing Skin Cream Sample 3g / 15:- orginalprodukt 169:- / 33 g
 
"Djupt återfuktande och lugnande kräm för torra partier. Används med fördel på exempelvis torra och spruckna läppar, trasiga nagelband då krämen även är läkande och mjukgörande."
 
Det här var väl den enda produkten i denna box som jag inte blev ett dugg intresserad av. En liten minitub med mirakelkräm. Nja. Jag har inte ens använt upp förra månadens "mirakelkräm" som också var ett miniprov.
Ja den lär väl användas men inte mer än så.
 
______________________________________________________________
 
Helheten då? Jag är supertaggad på den här boxen. Fyra fullsizeprodukter och ändå flera som jag är taggad på att börja använda.
 
Bjuder även på en bild på min "Glossykatt", det är inte lätt att vara en stor katt, man får endast plats med tassarna i lådan, svansen får hänga utanför.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ansiktsmasken som hamnade i papperskorgen

Jag tänkte berätta lite om ansiktsmasken som hamnade i papperkorgen jag skrev om i förra inlägget.
 
Jag kan börja med att berätta att jag under alla år aldrig har reagerat riktigt dåligt på en produkt, lite finnar, lite torrhet osv har jag väl fått stå ut med, men jag har aldrig fått någon kraftig reaktion av en produkt. Därav så testar jag aldrig om jag "tål" en produkt utan klafsar glatt i hårfärger, ansiktsmasker osv.
 
Samma sak gjorde jag i söndags. En oanvänd ansiktsmask jag köpte för någon månad sedan åkte på och jag gick in i duschen. Direkt kändes det hettande i ansiktet på ett negativt sätt, alltså ingen värmande mask-känsla. Jag sköljde genask bort masken och under hela duschen fortsatte ansiktet att hetta och strama.
 
Efter duschen så var jag helt knallröd i ansiktet. Man såg precis vart jag penslat masken runt ögonen.
 
Under kvällen smorde jag in ansiktet flertalet gånger och även flera duschar med facemist för att hålla ansiktet svalt och återfuktat.
 
Budgetmask som jag aldrig mer kommer använda. Har en annan i samma märke som jag inte vågar använda heller, i alla fall inte utan att testa den på en mindre fläck först.
 
Här nedan har ni mitt ansikte några timmar senare när den värsta rödheten lagt sig. Man ser ändå fortfarande tydligt runt ögonan vart gränsen gick samt runt munnen. Det syns dåligt på bilden men samma linje såg man runt hela ansiktet vid hårfäste osv.
 
 
 
 
Så det här inlägget är egentligen en stor diss till Ansiktsmasken från Titania. Det blev även en väckarklocka för mig att även jag kan reagera på olika masker och jag kommer nog tänka mig för innan jag klafsar på nya produkter sådär utan vidare i ansiktet igen.

Just nu i duschen

 
Just nu (eller ja igår faktiskt) så var det dessa som fick förgylla min dusch.
 
 
En salig blandning av märken och dofter kan jag lova.
 
Hår:
The Body Shop Rainforest Radianceschampoo - ska hjälpa håret att behålla stunden (?) Doftar gott men föredrar Moisture eller Shine i samma serie. Fritt från silikonerm sulfater, parabener och färgämnen.
 
Franck Provost - hårinpackning för färgat hår. Testades för första gången och spontant är den inte speciellt dryg men gör håret väldigt glansigt.
 
Kropp:
Barnängen Shower + lotion - En flaska som köptes i samband med en resa när jag och mina två resesällskap glömt packa duschkräm. Helt okej och krämig, men den här + lotion känslan uteblir på mig iaf.
 
Ansikte:
Oriflame Pure Nature - Helt underbar rengörings gel som verkligen tar bort all makeup och inte torkar ut huden.
 
Oriflame Essentials Scrub Wash Gel - Doften på den här scruben är helt underbar och jag jag gillar känslan av scrubkornen. En ny favorit i duschen.
 
Titania Purifying Mask - Denna kommer ni få läsa om i ett nytt inlägg snart och jag kan säga att den redan efter första användningen ligger i papperkorgen. Gissa varför?
 
 
 

Tävlingsdags

Jag tänkte försöka komma igång med bloggandet nu igen när jag äntligen blivit klar i skolan. Jag är inte längre student utan arbetslös, eller ja arbetssökande. Det känns helt fantastiskt att vara färdig i skolbänken och jag är sjukt taggad att ge mig ut i branshen.
Jag är även sjukt taggad på att ta tag i bloggen igen och steg ett är att motivera mig med att vara med i en tävling.

Även om jag är frånvarande här läser jag bloggar regelbundet och en tjej jag följt länge nu är Michaela på bloggen Beauty by M Just nu har hon en jättetrevlig tävling på sin blogg i samband med att hon nu är nybliven mamma!
 

 
Tävlingen avslutas redan idag vid midnatt så skynda in och kika om du också vill delta :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0