Botanics lermask

 
 
 
 
Jag fick ett prov på Botanics Iconic Clay Mask Shine Away från Glossybox för en tid sedan, det har dock dröjt till nu innan jag provat den och jäklar att jag blev impad.
 
Den var lätt att få ut i ansiktet, doftade inte allt för starkt av lera som jag annars brukar ha problem med.
Tyckte inte heller det var svårt att skälja bort den och resultatet blev sjukt bra. Min hy kändes enormt ren efteråt och jättefin.
Kommer verkligen köpa en tub nästa gång jag går förbi apoteket.
 

Nödkit

Många har ett så kallat nödkit i handväskan och jag tänkte vi skulle kika på mitt nödkit. Det här är mitt stora nödkit som jag har när jag har min stora handväska eller om jag åker bort. Har jag en mindre handväska är det bara delar som åker med.
 
En liten neccesär som kom med några tomburkar. Egentligen var allt i en betydligt mindre neccesär men en kompis drog sönder den dragkedjan så fick byta lite snabbt så ska snart få in allt i en mindre igen. Gillar dock att den är genomskinlig, då vat man lätt vart det man vill ha finns.
 
 
*En bunt tops är alltid med, varav två är med remover i om man behöver ta bort något som sitter ordentligt som ett kraftigt läppstift eller en vattenfast eyelinervinge.
*Hårsnoddar och hårnålar, har även genomskinliga minisnoddar.
*piller De små mini-tictacburkarna innehåller Lactrastabletter, alvedon, ipren och tuggummin.
*BBcream från Biotherm
*Genomskinligt läppglans och lila-ish läppglans
*Ett miniläppstift i en nuderosa nyans
*Handkräm från Loccitane
*Två speglar varav den ena med belysning
*Pincett
*Nagelfil
*Miniflaska med seche vite
*Mascara
*Liten flaska med Facemist
*Liten burk med Carmex
*Parfym i doften "peony"
*Minideo
*Handdecinfektion
 
Dessutom brukar det alltid ligga en nagelsax i som jag missade att fota.
 
Vad har ni i era nödkit?
 
 

10 tomma - 4

Jag har försökt att ta slut på alla de där slattarna som samlats på hög senaste tiden och helt plötsligt kunbde jag rensa ut massor av tomma flaskor och burkar. Så fruktansvärt skönt, för när man kastar tomma burkar och holkar så lämnar det ju rum för nya inköp, eller hur?
 
Den här högen blev det som hade samlats i badrummet senaste tiden
 
 
Aussie 3 minute Miracle Frizz Remedy
Min favorit i inpackningsväg just nu, jag föredrar dock en av de andra sorterna, men alla 3minutersinpackningar från Aussie är bra. Mitt hår gillar dem och framförallt min hårbotten. Perfekt till vardags.
 
Oriflame Nature Secrets Shampo & Balsam Apple & Elderflower
Ett shampo och Balsam som jag kommer bra överens med. Mitt hår känns rent och luftigt. Min hårbotten mår bra. Tror det här var min andra eller tredje flaska och minns jag rätt har jag iaf en uppsättning till hemma. Doften är frisk och härlig så känns perfekt att ta fram en ny sedan när våren börjar komma.
 
Oral B Glamorous Shine
Tandkräm från Glossyboxen. Det blir ett "mjäh" i betyg, ingenting jag köper igen.
 
Rituals Yogi Flow Duschskum
En härlig duschtvål i skumform, även doften är riktigt härlig, har en till i samma doft hemma och några andra för känslan av skummet är vardagslyx.
 
Aussie Miracle Moist Schampo
Ett schampo som jag gillar, jag har ju stora problem med min hårbotten, men det här fungerar bra och håret blir glansigt och fint och håller sig rent länge.
 
Radow Shower Smothie
En härlig krämig scrub som doftar så sjukt gott.
 
Rituals Hamman Hot scrub
En eucalyptusdoftande scrub som gör huden bäbismjuk, det här var bara en testpåse men vill klart köpa en fullstor nån dag.
 
Original Source Handtvål
Den här är egentligen inte slut, utan jag har bara fyllt på min pumpflaska på handfatet med denna, men när den är slut på riktigt har jag kastat förpackningen för länge sen så den får följa med nu ändå.
En krämig handtvål som luktar så fruktansvärt gott.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0