Ansiktsmasken som hamnade i papperskorgen

Jag tänkte berätta lite om ansiktsmasken som hamnade i papperkorgen jag skrev om i förra inlägget.
 
Jag kan börja med att berätta att jag under alla år aldrig har reagerat riktigt dåligt på en produkt, lite finnar, lite torrhet osv har jag väl fått stå ut med, men jag har aldrig fått någon kraftig reaktion av en produkt. Därav så testar jag aldrig om jag "tål" en produkt utan klafsar glatt i hårfärger, ansiktsmasker osv.
 
Samma sak gjorde jag i söndags. En oanvänd ansiktsmask jag köpte för någon månad sedan åkte på och jag gick in i duschen. Direkt kändes det hettande i ansiktet på ett negativt sätt, alltså ingen värmande mask-känsla. Jag sköljde genask bort masken och under hela duschen fortsatte ansiktet att hetta och strama.
 
Efter duschen så var jag helt knallröd i ansiktet. Man såg precis vart jag penslat masken runt ögonen.
 
Under kvällen smorde jag in ansiktet flertalet gånger och även flera duschar med facemist för att hålla ansiktet svalt och återfuktat.
 
Budgetmask som jag aldrig mer kommer använda. Har en annan i samma märke som jag inte vågar använda heller, i alla fall inte utan att testa den på en mindre fläck först.
 
Här nedan har ni mitt ansikte några timmar senare när den värsta rödheten lagt sig. Man ser ändå fortfarande tydligt runt ögonan vart gränsen gick samt runt munnen. Det syns dåligt på bilden men samma linje såg man runt hela ansiktet vid hårfäste osv.
 
 
 
 
Så det här inlägget är egentligen en stor diss till Ansiktsmasken från Titania. Det blev även en väckarklocka för mig att även jag kan reagera på olika masker och jag kommer nog tänka mig för innan jag klafsar på nya produkter sådär utan vidare i ansiktet igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0