En specialare

I fredags hoppade min knäskål ur led och det ledde till ambulansfärd och akutenbesök. Helgen tillbringades inte hemma i Örebro så det var först i måndags jag kom hem igen. Mitt smink har inte blivit använt sedan i fredags och allt det som jag brukar använda (bas, borstar, skuggor m.m.) är fortfarande nerpackat. Idag fick jag ett sug att rota och se vad som fanns kvar i lådorna. Hittade bland annat en foundation som en sommar var i samma nyans som min hud, så fick ett sug att testa hur den skulle se ut på mig nu, sagt och gjort.Som ni ser på min hals är jag inte alls så där brun egentligen, och det var endast halva ansiktet som jag sminkade.

Jag använde:
Lóreal True Match minerals - N6 Honey Glow
Ett tre färgat bronzingpuder köpt i spanien. Den mörkaste delen under kindbenen och mellannyansen i hela ansiktet.
Make up Store Blush Frozen Daiquiri
En guldfärgad pulverskugga ifrån okänt märke över hela ögonlocken och under ögat
Make Up Store Copacabana som eyeliner och under ögat
H&M Eyebrow colour
Mascaran är ifrån Nivea
Läppglanset är ett rött ifrån Make Up Store, står inget namn

Måste säga att jag längtar till sommaren, när jag har mer färg, sådanna här sminkningar i guld och turkost är så mycket finare på brunbränd hy än den bleka som jag har nu. Tror jag ska ta fram en BUS ikväll...


Aco Face Young

Ända sedan jag läste om lanseringen av Aco Face Young på apoteken så har jag kikat varje gång jag varit inne i ett apotek. Idag fick jag äntligen syn på den lilla rosa flaskan på hyllan.

Min dagkräm har sjungit på sista versen länge och nu är det endast lite kvar i min reseburk och den stora bruken är tom sedan länge. Så det var verkligen på tiden att jag fick tag i en ny dagkräm. Jag fastnade direkt för Face Young när jag läste om den, först och främst av den anledningen att det är en pumpflaska, hur smart är inte det egentligen. Speciellt för mig som tycker spatlar är jobbigt och ständigt tappar bort dem. Nu hoppas jag att själva krämen också är lika bra som förpackningen.

Testade att smörja mig lite snabbt och gillade konsistensen av krämen och den gick in i huden bra, doften var svag men frisk och söt. Jag känner igen doften skarpt men kan inte placera vad det är för något som jag använder som har en identisk doft.

Återkommer med fler tankar om krämen när jag använt den en period.


Nagelnytt

Det har blivit lite shopping nu på slutet men några nya nagellack har det allt blivit. Tänkte visa mina två senaste inköp.

Det var länge sedan mitt svarta nagellack tog slut, nu var det dags äntligen dags för ett nytt och det blev China Glaze - Liquid Lether som fick följa med mig hem.
Dock hade jag lite problem när jag provlackade det, blev väldigt lätt vattnit och grått bara, vet inte riktigt varför det blev så...

Lack nummer två är ett minilack ifrån Depend, nummer 104. Ett lite mörkare grått lack med massor av glitter och skimmer. Riktigt snyggt, dessutom blir det riktigt läckert med ett matt toplack också.
En gammal FOTD

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för anledning till min frånvaro ifrån bloggen. Ska jag skylla på våren?, dålig inspiration? Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag varit frånvarande, jag har massor av inspiration till sminket just nu och har nog använt mer varierat smink om dagarna än jag gjort de senaste månaderna tillsammans, det är det där momentet med att ta bilder och lägga in bilderna på datorn som inte riktigt blir av.

Hur som helst så har jag ett köpsug som inte är att leka med, tyvärr så har jag inte riktigt några penga att spendera på smink just nu så tror även det är en bidragande faktor till att jag inte riktigt orkar, för det är betydligt roligare att visa upp nya saker än gamla beprövade i bloggen.

Här får ni en liten FOTD från någon vecka sedan, ingenting speciellt och bildne är tagen med mobilkameran i bilen. Skuggorna är Juxt (MAC), Khaki Gold (MUS) och Satin (MUS) om jag minns rätt.

 
RSS 2.0