Nyårsnaglarna

Igår kväll hade jag inga hämningar, jag kan ha gått typ tre steg för långt i skapandet av nyårsnaglarna tyvärr. Men misstag ska också visas.
Det började med blank svarta LIquid Leather och några enstaka strazzstenar.
Sedan blev det ett lager av superglittriga Rainbow Connection
Sedan blev det ett gäng frukter och grönsaker (en citrusnagel, en taconagel och en melonnagel)
Ja, jag vet, jag gick för långt, men de kommer klart att synas i alla fall :)



Ja så ser de ut.
Det här kan mycket väl bli mitt sista inlägg 2011. Nyårssminket får ni nog se imorgon eller så, för kommer nog bli lite tajt att hinna blogga senare i eftermiddag.

HA det så bra allihoppa, så hoppas jag vi hörs nästa år :)
Gott nytt år!!!




Näst sista sminkningen på året

Ja igår blev det årets näst sista sminkning. Helt sjukt fort har det gått, året 2011
Igår blev det eyeliner, röda läppar och maskara. Eller rättare sagt så satte jag på maskaran i bilen för den hade jag glömt, så bilderna ser lite skumma ut, då jag tog dem innan jag åkte hemifrån igår.


Delirium

Gammal kärlek rostar aldrig sägs det och när det gäller den här paletten stämmer det. Redan när den släptes gillade jag den, men på den tiden var jag lite feg när dte gällde färger och velade för länge och när jag väl bestämt mig gick den inte att få tag i längre, tills nu. Nu under emllandagarna såg jag den i en plastlåda inne på Åhlens och tog den direkt, nu skulle jag verkligen ha den.
Den är så fin och har riktigt snygga färger som är bra i pigmenteringen. Ett guldkorn i samlingen över fina paletter.





IsaDore Eyeshadow Palette Delirium

Kvällspyssel

Träffade två vänner och vi hade vårat julklappsbyte.
I ett av mina paket så fanns det ett liten hjul med massor av fina nageldekorationer i form av frukter/grönsaker som äpple, päron, citron, tomat, kiwi, grape och massa flera.

Testade snabbt att sätta dit några på tummen nu ikväll, gillar resultatet, lite som fruksallad på naglarna, dock kanske man kan färgmatcha med, jag tog bara några och satte dit nu. Är sugen på Citron och Grape på naglarna till nyår, vi får se vad det blir då helt enkelt.



Tror det kan bli skitsnyggt att matcha med några härliga knalliga färger, grå/silver kanske inte var det snyggaste, men var alldeles för nyfiken och lat för att orka lacka om naglarna innan.

Kicks All that Glitters med White Cap

Kicks nagellack All that Glitters har jag haft ett tag utan att lacka med. Igår rök julnaglarna och jag provlackade med All that Glitters.
Jag har svårt att färgbestämma det här lacket. Det är ju grått, helt klart. Silvergrått, men ändå guldigt. Ja konstigt, men snyggt. Jag gillar det. Inge speciellt, men ändå lite lagom fint ovh blingat till vardags.

Jag lackade även ringfingret och långfingret med ett lager White Cap ovanpå för lite extra guld. Det blev riktigt fint i verkligheten.





Lackegenskaperna då?
Ja All that Glitters var lite halvklurigt att lacka med.Det blev lätt flammigt, så jag tyckte det var lättare att lägga lite fylligare lager.
Torktiden var ingen höjdare, det tog ett tag och jag hann sabba flera naglar under lackningen. Är man försiktig är det ju inga problem, men kan vara bra att veta.
3 lager använde jag mig av och det tycker jag räcker för att få det helt täckande.
Jag lär nog lacka med det fler gånger, men kanske pimpa några naglar med lite glitter eller så, för det är lite halvtråkigt själv, i alla fall om man ska ha det under en längre tid.






Det röda glitterkornet mitt på nageln hör inte till lacket. Det måste vara en rest från julmanikyren som hamnat på villovägar, hade ingen aning om att det fanns där förrän jag såg bilderna på datorn och sedan spanat in tummen, haha.

Marry the Night

Här kommer dagen innan jag ska åka iväg i regnet och stormen.



Ansikte:
Matt Foundation - Make up Store
Micronized Compakt Transcludent Powder - Make up Store
Blush Power - Make up Store
Blush Mighty Aphrodite - MAC

Ögon:
Primer Potion - Urban Decay
Eyeshadow Cranberry - MAC
Eyeshadow Beutymarked - MAC
Eyeshadow Humid - MAC
Eyeshadow Shroom - MAC
Eyeshadow Carbon - MAC
Microshadow Ghetto - Make up Store (till bryn)
Eyepen Vanilla - Make up Store
Studio eyeliner - Oriflame
Lash Power Mascara - Clinique

Läppar:
Lipstick Volume shine ultra glossy Berry Jelly - Nivea






Kvällsnöje

Jag är lite väl slarvig när det gäller mina borstar och penslar. Jag försöker att tvätta dem en gång i veckan men då och då glöms det bort och skjuts frammåt.
Nu hoppas jag att det ska bli ändring på det. Jag har köpt Make up Stores penseltvål som gör tvättande sjukt smidigt, så nu har jag inget att skylla på.

Ikväll när jag lagade mat passade jag på att tvätta borstarna i köket när jag ändå stod och vaktade en kastrull liksom.
Smidigt var bara förnamnet. Borstarna gick snabbt att få rena, det var lätt att skölja ur tvålen, det doftade fräsht om tvålen. Nu när jag kollade till dem så kändes alla mjuka och fina.
Till och med min foundationborste som brukar vara trälig att få ren blev ren snabbt, betydligt snabbare än vanligt. Riktigt najs.




Ett litet gäng borstar som jag har här borta i huset där jag bor tillfälligt. (Ja jag vet att jag saknar vettig puderborste och det gör mig galen, ingen av mina blev tydligen nerpackade, suck)


2011-12-28

Dagens sminkning blev en snabb enkel en med en liten färgklick.

Jag gillar att experimentera med enkla vardagssminkningar. Att lägga en färgad eyeliner är det vanligaste sättet att piffa upp en enkel sminkningm här valde jag att skippa eyeliner och lägga färgen under ögat istället. Det blir lite anorlunda och lite mer oväntat. Jag tycker det är är jättefint att göra så här till vardags. Även bra för de som är ovana vid färg att våga ta steget mot mer färgglada sminkningar.
 



Ansikte:
Matt Foundation - Make up Store
Micronized Compakt Transcludent Powder - Make up Store
Blush Power - Make up Store

Ögon:

Primer Potion . Urban Decay
Microshadow Old Gold - Make up Store
Microshadow Touch - Make up Store
Den blå ur Delirium paletten - IsaDora
Microshadow Ghetto - Make up Store (till bryn)
Lash Power Mascara - Clinique

Läppar:
My Lipstick nr 162 - MNY






Nuxe

Här har vi två klappar som flyttade hem till mig på julafton.
Jag har aldrig provat produkter från Nuxe tidigare så det ska bli jättespännande.


En ask med Soothing Cream och Lip Balm 


En vinröd tub ansiktskräm och läppbalsam är aldrig fel. Att de dessuom är naturliga är en bonus.


Soothing Cream
-Anti-aging, sensitive skin, dry, very dry.

Förrutom det där med Anti-Aging så verkar den passa min hy. Jag har inte så känslig hy, men tycker ändå att de produkterna oftast är så lätta som jag vill ha mina produkter.



Den doftar svagt av körsbär och plommon. Inte alls skarpt utan bara lite lätt, helt perfekt.


Läppbalsam


Ett lätt läppbalsam med svag doft av aprikos. Känns lätt och behagligt, men kanske lite kornigt på läpparna. Det sista får jag återkomma om längre fram.

Dior J'adore

Äntligen äntligen är den min. Parfymen jag suktat efter i säkert 5-6 år.
Allting började med att mormro köpte denna parfym och jag blev fast. De luktade underbart och jag snodde några droppar då och då när jag var där. Den kändes helt perfekt till mig. En tyngre doft men ändå inte överväldigande.

I år låg den under granen, eller nä, i påsen, för som sagt så hade vi ingen gran i år.
Tusen tack mormor och morfar som gav mig dne bästa parfymen ever. Jag kommer knappt våga använda den alls. Vill aldrig att den ska ta slut.




Asken innehöll en väska, parfym, duschtvål och bodylotion



De låg i en jättesöt väska


J'adore Eu de parfym, Bodylotion och duschtvål


Dior J'adore


MACjulklappar

När mina föräldrar åkte till Spanien tidigare i december fick de med sig en önskelista. De kom ju hem och var hemma i Sverige i en vecka innan de åkte igen och dagen innan de åkte fick jag en tidig julklapp. En MAC-palett med tre skuggor.
På min önskelista stod det fem skuggor och de hade bara fått tag i tre, men de visste inte vilka tre så de var ju tvungen att ge mig den så jag kunde sälja vilka skuggor som det var, haha. Nu hoppas jag att de fick tag i de andra två också, den ena är Woodwinkel, den andra har jag glömt bort vilken den är.


Högst upp ser ni underbara Club
Nere till vänster har ni fina Amber Lights och till höger ljuvliga Greensmoke.

Tre skuggor jag haft på min önskelista länge, men eftersom jag inte har någon MACdisk i närheten så blir det inte av att de inhandlas. Känns så dumt att betala mer för en förpackning när jag ändå smälter sönder den så fort jag får hem dem.
Nu är de dock mina och Amber Lights ingick i min julaftonssminkning som tyvärr inte fastnade på bild, konstigt nog.

Favoriter 2011 - Hela listan

År 2011 är ett minne blott och 2012 tar fart. När jag tänker tillbaka har det gått fort. När året är slut innebär det även att jag ska sammanfatta mina favoriter från det gågna året, som jag gjort både 2010 och 2009. Efter varje produktnamn står det även om det är en ny favorit eller om det är en favorit som varit det även under 2010 och kanske till och med under 2009.

Vad betyder då en favoritprodukt för mig? För mig innebär det att jag gillar produkten och resultaten den ger mig och att jag vill köpa produkten igen. Det behöver inte betyda att det är den produkten jag använder mest men helt enkelt den som är strået vassare i mina ögon.

Den här listan är ju ganska orättvis då det finns så många bra produkter, jag kommer även lista lite fler favoriter så fort jag flyttar hem igen och får tillgång till hela samlingen.

Hudvård Ansikte:
Min hy är ganska snäll mot mig. Jag får inte många finnar, jag är inte jättekänslig utan min hy är ganska fin egentligen. Jag är inte den som har värsta hudvårdsrutinen morgon och kväll. Utan jag slarvar då och då, och framförallt på morgonen. Jag har provat en del och hittat några guldkorn som min hy mår bra av.
Rengöring: Biotherm - Aquasource cleansing gel (Samma 10, 09) Dock verkar den tyvärr ha utgått ur sortimentet.
Ansiktsvatten: Make up Store- Refining Toner (NY)
Peeling: Soap & Glory - Scrub your nose in it (NY)
Ansiktsmask: Make up Store - Mud Mask (Samma 10)
Remover för ögonmakeup: Garnier - Clean Sensitive 2-1 Makeup Dissolver  (NY)
Dagkräm: ACO Mattande Dagkräm (Samma 10)
Nattkräm: Använder fortfarande ingen specifik nattkräm
Serum: Make up Store - Face Serum (NY)
Ögonkräm: Clinique - All about eyes (Samma 10, 09)

Hudvård Kropp
Lotion är inget som går åt i massor hos mig. Min hud är ganska bra så jag behöver inte smörje varje dag eller så, men trots det är jag lite kräsen, för när jag väl smörjer mig vill jag att det ska vara med någe bra liksom.
Duschkräm: Sephora - Body Wash citron meringue (Samma 10) och Original Source Shower Gel Lemon (NY)
Body Lotion: The Body Shop - Sweet Lemon Whip Body Lotion (NY)
Skrubb: The Body Shop Coconut Body Scrub (Samma 10)
Handkräm: Soap & Glory - Hand Food (NY)

Hår:

Jag har ett väldigt friskt hår enligt min frisör, jag har däremot en bråkig hårbotten som blir torr och kliar fruktansvärt mycket om jag använder fel hårprodukter, fel för mig är i princip alla budgetprodukter som man kan köpa i butik. Vilket har lett till att jag testat mig igenom otaliga märken för att hitta rätt.
Schampo Lyx: Joico K-pak (Samma 10,09)
Schampo Budget: Head & Sholders Dry Scalp Care (Samma10)
Balsam Lyx: Joico K-pak (samma 10,09)
Balsam Budget: Head & Sholders Dry Scalp Care (Samma 10)
Leave in-produkt: Syoss Shine Boost (Samma 10,09)
Styling: Osis Dust it (Samma 10,09)
Torrschampo: Batiste torrshampo för mörkt hår (NY)

Makeup:
Den här kategorin var intressant, här har det inte hänt överdrivet mycket. Min bas skulle inte alls vara densamma utan mina favoriter och i handväskan finns alltid mitt nummer 1 puder ifrån Givenchy.
Ansikte:
Primer: Make up Store Skin Serum (Ny)
Foundation: Make Up Store Matt foundation (Samma 09,10)
Concealer: Make Up Store Cover All Mix (Samma 09,10)
Fast puder: Givenchy Prisme Again Visage (Samma 09,10)

Kinder:
Rouge är en stor last just nu, jag letar ständigt efter nya rouge och får ständigt nya favoriter.
Fast Rouge: Make Up Store Blush Power (NY)
Löst Rouge. Make Up Store Wonderblush Kairo (Samma 10)
Highlighter: Make Up Store Wonder Powder Sahara (NY)
Shading: Make up Store Blush Power (NY)
Bronzer: Benefit One Hot Minute (NY)

Ögon:
Vilken spännande kategori, många produkter hänger kvar i toppen, men på den enligt mig "tyngsta" posten, Mascara finns det inte ens en favorit för närvarande. 
Mascara: Ingen favorit
Ögonbrynsprodukt: Make Up Store Tri Brow Color (Samma 09, 10)
Ögonskugga: Det är fruktansvärt svårt att endast välja en skugga, men det blir ELF Mineral Eyeshadow Confident. (Samma 10)
Ögonskugga svart: MAC Carbon (Samma 10)
Ögonskugga Grön: MAC Dark Indulgence (Ny)
Ögonskugga Brun: ELF MIneral Eyeshadow Confident (Samma 10)
Ögonskugga lila: Sleek Original palette (Ny)
Ögonskugga Blå: Make Up Store Microshadow Tuch (NY)
Ögonskugga rosa: Make Up Store Microshadow Nox (Samma 09,10)
Ögonskugga vit/beige: Make up Store Sibiria (NY)
Eyeliner: Oriflame Eyeliner Stylo (Samma 09,10)
Primer: UDPP ligger mig varmt om hjärtat men Make up Store High Tech Lighter vinner med en hårsmån (NY)

Läppar:
En rikitgt svår kategori. Jag älskar mina läppstift och den biten av min samling har börjat växa mer och mer. När det gäller läppglans så börjar jag tröttna lite. Stiften är så mycket mer lockande nu för tiden.
Läppenna: Make Up Store The Perfect Pink (NY)
Läppstift: MAC Sheen Supreme Ultra Darling (NY)
Läppglans: Potgloss Best (NY)
Läppbalsam: Carmex (NY)

Oj, ja så får nog listan bli. Jag har lämnat massor med underbara produkter utanför, men som sagt så kommer lite fler smålistor upp, för att göra det lite mer rättvist.
Jag ser fram emot ett härligt 2012 och hoppas att det blir ett riktigt bra sminkår :)

111227

idag är det den 27 december.
Gräsmattan är grön och innehåller enstaka maskrosor
Himlen är klarblå
Termometern visar 9 plusgrader

Någonting känns fel, men jag gillar vädret. Jätteskönt att slippa skotta snö, tömma frusna vattenskålar åt mina djur eller mocka frysta burar liksom. Nä varm och skön vinter gillar jag. Kylan och snön lär komma, men jag tycker bara det är skönt om den håller sig borta ett tag till.

Dagens sminkning ska vi kika på nu.




Ansikte:
Matt Foundation - Make up Store
Micronized Compakt Transcludent Powder - Make up Store
Blush Power - Make up Store
nr 7 ur min rougepalett.


Ögon:

Hightechlighter saturn- Make up Store
Den guldiga, den gröna och den blå ur Delirium paletten - IsaDora
Microshadow Ghetto - Make up Store (till bryn)
Eyepen Vanilla - Make up Store
Lash Power Mascara - Clinique

Läppar:
Lipstick Volume shine ultra glossy Berry Jelly - Nivea





Sorg i sminkväskan

Idag blev det sorg när jag tog fram sminket. Mitt älskade rouge Power från Makeupstore har lossnat från panen. (vilken innebär att det snart bara är småsmul kvar av den) Sorgen varar dock inte jättelänge, utan jag har en backup hemma i lägenheten som inhandlades så snart jag såg botten i mitt första ex. Power är min absoluta favorit, perfekt till shading eller de dagar man bara vill markera och inte lägga på någon färg.


Nivea Volyme Shine Ultra Glossy


Ett nytt läppstift med det långa namnet Nivea Volyme Shine Ultra Glossy i nyansen Berry Jelly 03.

En härlig varm ljusare rosa.
Konsistensen är en blandning mellan gloss och stift och så där mjukt och behagligt på läpparna, jag skulle gärna ha flera. Riktigt behagligt.











111216

Det här blir väl förrförra fredagens look. Jag var iväg på en väns födelsedagsfest och hade det trevligt. Sminket gick i skimmrande brunt, en favoritlook.






Ansikte:
Matt Foundation - Make up Store
Micronized Compakt Transcludent Powder - Make up Store
Blush Power - Make up Store
Wonder Blush Goddess - Make up Store

Ögon:
Hightechlighter Platina - Make up Store
Mineral Eyeshadow Confident - ELF
Eyedust Dream - Make up Store
Eyeshadow Shroom - Mac
Microshadow Ghetto - Make up Store (till bryn)
Eyekohl Smolder - Mac
Eyepen Dusty Smoke - Make up Store
Studio Eyeliner - Oriflame
Lash Power Mascara - Clinique

Läppar:
Lipstick Viva Glam Gaga II - Mac

MAC

Nackdelen med att bo i en mindre stad är ju att utbudet av märken är mindre, saknar verkligen en MAC-disk, men idag är en vän till mig i storstaden så hon fick med en beställning på tre skuggor och två läppstift, ska bli najs med lite nytt. Tur man har snälla vänner :)


Mellandagsshoping

Har nyss kommit hem ifrån en snabb shoppingrunda. Det blev lite smått och gott i alla fall, inga stora investeringar direkt. Tyckte dock att jag gjorde några fynd, för dyrt var det långt ifrån.



Duopack med parfym ifrån Clean. Sommaredition med två sommardofter för 119:-
Stay Real foundation från Nivea 70%rabatt så 39:-
Extreme Resist foundation från Nivea 70% rabatt 43:-
Eyeshadow Palette Delirious från IsaDora, en gammal kärlek som jag aldrig fick tag i då nu 79:-
Två knubbiga gloss/stiftpennor från MNY nr 162 och 380. 29:- styck
Volyme shine ultra glossy lipstick Berry Jelly 03 från Nivea ca 30:-

Åhlens reade ut hela Niveas kosmetikasortiment för 70%, helt galet så jag köpte två nya foundations, en med lätt täckning och en med hög täckning. Ett super mjukt och härligt läppstift fick också följa med.

De knubbia gloss/stiftpennorna verkade vara en nyhet ur deras Red Riding Hood kollektion som var nyupppackad. Super härliga i konsistensen. Jag köpte den röda och den ljusaste nude-nyansen. Det fanns även en korallorange, en ceriserosa och en ljusare rosa tror jag.

Palette från IsaDora är en gammal kärlek, en produkt jag velade om när den kom och när jag väl bestämt mig gick den inte att få tag i, så när jag såg den ligga i en låda tog jag den utan att ens tveka.

Jag är klart nöjd med mina fynd :)

Skönhetsklappar

I år slog jag nog rekord i skönhetsklappar.
Här kommer snabb kik på vilka skönhetsklappar jag kunde hitta i kassen (ja för i år hade vi ingen gran, haha)


På bilden ser vi bland annat parfym, duschtvålar, body lotion, ansiktkräm, läppbalsam, kroppsolja, presentkort och ögonskuggor. Bara märkena gör mig helt lyrisk, eller vad sägs om saker från Dior, Sephora, Mac, Make up Store och Nuxe liksom ?
Självklart ska vi kika närmare på alla sakerna, men det får bli när jag sitter vi min riktiga dator och inte pappas bärbara utan bildredigeringsprogram. Nu ska jag in till staden och kika lite på mellandagsrean och se om man kan fynda något.

Hoppas att ni fick en härlig jul alla. Själv var jag ju inte med familjen eftersom de är utomlands men jag roade mig bäst jag kunde ändå och fick en ganska härlig jul trots allt.

Julpaus

Hejsan alla :)

Nu är det 50 timmar kvar till julafton och jag har en lite ofrivillig bloggpaus. Jag har massor att fixa och jättestrul med internet. Min föräldrar har åkt iväg till Spanien igen och själv är jag djurvakt och bor i deras hus under tiden. Så jag har en del att stå i, självklart måste jag ju beta av besök hos släktningar och annat innan jul då julblommor och liknande ska lämnas. Imorgon blir det matlagning och julgodisbak. Något ska jag allt roa mig med på julafton, och äta god mat och gott godis är ett måste. Jansson och hemmagjorda köttbullar är mina måsten av julbordet.

Jag fick även ett supertrevligt paket på posten i måndags. Det var min vinst från Mias bloggtävling. Supertrevligt med lite roliga saker att prova nu under julen. Dock har jag inte mer än öppnat och kikat igenom sakerna ännu.

Mina pepparkaksnaglar blev idag borttagna och julnaglarna började ta form. Två lager av IsaDora Merry Red blev basen. Ett lager av China Glaze Ruby Pumps ovanpå det. Nu håller de på att härda. Imorgon tänkte jag slänga på ett lager till av Ruby Pumps och kanske även lite extra grönt och eller rött glitter på några naglar.
Ruby Pumps är ljuvlig men torkar ganska segt så utan snabbtorkande överlack som levererar är det otroligt träligt att använda sig utav.

Det här blev ett ganska långt inlägg, fast än jag egentligen bara ville säga God Jul till er om jag inte lyckas blogga innan julafton igen.

God Jul på er och glöm inte att ta hand om er. Stressa inte ihjäl er för att hinna med allt utan kom ihåg att det finns dagar efter julafton också man kan planera in saker på, inte bara innan och på julafton :) Det är så många måsten runt julen att många glömmer bort att tänka på sig själva och att faktiskt njuta av den härliga julstämningen istället för att bara stressa fram stämningen.


Pepperkaksnaglar

Just nu är jag julig med härliga pepparkaksnaglar. Lite fula, lite slarviga, mycket charmiga.

Jag är ju inte den stabilaste med vänstarhanden så jag tvingade min sambo att fixa detaljerna på högerhanden, haha ja han har ju inte samma syn på färg och form som jag, så en rak mun, helt sneda gubbar är sånt man får ta när man blandar in honom, men de är klart sötaste naglarna jag haft på länge.





Ringfingret har två lager av OPI Skull & Glossbones. Övriga naglar har två lager av OPI A-taupe the space needle.
Gubbarna på ringfingrarna är målade med samma bruna lack.
Alla vita och svarta prickar/streck är gjorde med två penor, Pretty Woman nail design pen. Helt suveräna även om den svarta är klart bättre, då den vita blir vattning om man gör annat än prickar med den.


Pyssel

Idag var jag på julklappsjakt. Kom hem med en sak. En brunt nagellack till mig själv. Försökte blanda till ett brunt lack igår men allt blev lila eller mörkrosa eller grått, haha, när jag var liten och blandade vattenfärger och så blev allt brunt, men när man vill det så går det inte. Anledningen till dte bruna lacket är att jag är sugen på att pyssla ihop lite pepparkaksinspirerade naglar, vi får se hur resultatet blir. Ikväll och imorgon har jag fullt upp, vi ska ha julavslutning i föreningen imorgon och ikväll ska priserna förberedas och imrogon ska det bakas och kokas knäck inför kvällens avslutning.

Börjar få lite julinspiration till smink oh naglar nu, röda nyanser på naglar, rött läppstift, glittriga sminkningar i guld, brunt och rött. Ah, ljuvliga julsminkningar.



2011-12-08

Här kommer en gammal sminkning, ifrån torsdags förra veckan. Har haft massor att göra och inte varit hemma speciellt mycket undre helgen.
Idag är jag hemma i lägenheten igen, för i helgen kom mina föräldrar hem ifrån första delen av semestern, nu ska e vara hemma en vecka och åker till Spanien igen nu på lördag. Så då kommer jag åter igen hamna ute i huset, denna gång själv i tre veckor över jul och nyår.

Tillbaka till sminket



Ansikte:
Matt Foundation - Make up Store
Micronized Compakt Transcludent Powder - Make up Store
Blush Power - Make up Store
Blush Mighty Aphrodite - MAC

Ögon:
Hightechlighter Platina - Make up Store
En vit highlight och en aprikos skugga ur Esteé Lauder-paletten
Microshadow Ghetto - Make up Store (till bryn)
Eyepen Vanilla - Make up Store
Eyepen Dusty Smoke - Make up Store
Studio Eyeliner - Oriflame
Lash Power Mascara - Clinique

Läppar:
Lippencil Almost Red - Make up Store
Lipstick Exotic Orchid - Estée Lauder


Skuggor, ljuvliga skuggor



Dessa är några av mina bästa vänner just nu och testas för fullt :)

Paletten ur Estée Lauders julbox :D
Så fina är de, allt ifrån skimmerskuggot, till satin och matta, och väldigt neutrala användbara färger men med lite färgklickar här och var. Den lila i övre hörnet, den rödaktiga snett nedanför den  och den gröna i det nedre hörnet är två stora favoriter just nu...
Någon skugga som ser extra intressant ut?

Gårdagens


Igår åkte jag in en sväng till stan och eftersom jag upptäckt att jag i princip inte har några ögonskuggor här ute i huset så blev det en enkel look med eyeliner och röda läppar. Jag har länge tyckt det varit snyggt med röda läppar men aldrig själv vågat bära det eftersom mina läppar är små och inte helt jämna, men igår gjorde jag det. Jag gick utanför huset med röda läppar, för er andra är det kanske inte alls speciellt, men för mig är det stort och jag kommer kanske vga göra det igen.

Så här såg jag ut i alla fall (Ursäkta enormt ful utväxt, men den ska förintas snart)





Ansikte:
Matt Foundation - Make up Store
Micronized Compakt Transcludent Powder - Make up Store
Blush Power - Make up Store
Blush Mighty Aphrodite - MAC

Ögon:
Hightechlighter Platina - Make up Store
En vit highlight och en grå skugga ur Esteé Lauder-paletten
Microshadow Ghetto - Make up Store (till bryn)
Eyepen Vanilla - Make up Store
Eyepen Dusty Smoke - Make up Store
Studio Eyeliner - Oriflame
Lash Power Mascara - Clinique

Läppar:
Lippencil Almost Red - Make up Store
Lipstick Exotic Orchid - Estée Lauder

Esteé Lauder Läppstift

Just nu sitter jag och deppar, snön vräker ner och jag vill inte ha snö ännu. Visst snö är jättefint, lyser upp i mörkret och allt sånt, men som äkta lantis så ser jag mer snön som ett stort problem. Man måste skotta tusen gånger, bli inplogad och skotta igen, sopa trappen för att inte dratta på ändan varje dag, vägarna blir hala, trakikkaos, folk kan inte köra bil helt plötlisgt osv. Så för mig är det för mycket negativt bakom snön så jag tar helst snön en vecka innan jul och att den försvinner i början av januari. Men vem får nånsin som den vill?

NU över till något trevligare, innehållet i Esteé Lauders julbox, i alla fall en del av det.

Här kommer lite bilder på de tre underbara läpstiften. Jag gillar både MAC:s läppstift och Make up Stores, men båda kan slänga sig i väggen. De här gled på som smör och jag blev otroligt chockad över att de var så lättaplicerade, mjuka, täckande och ändå hade sjust hållbarhet.


Exotic Orhid, Candu och Barely Nude
Rött, rosa och brunt. Tre användbara nyanser.


Där har vi dem på handryggen.


Exotic Orchid (shimmer)



Ser först väldigt rött ut, när de väl kommer på är det en blandning av rött och rosa och blir en väldgt lättburen ljus röd nyans. Jag själv trivs väldigt bra i den och jag har lite svårt med röda stift så det är en väldigt trevlig nyans.


Candy (shimmer)


Det här en är fin rosa. Den är skapligt ljus utan att bli bubbelhumsrosa och fjortisaktig. Det här var min förhandsfavorit och den håller i sig.


Barely Nude



Det här stiftet trodde jag skulle vara snyggt, men blev ganska rädd när jag swatchade det, det känns väldigt bajsbrunt och lite orange.
Testade det sen på läpparna och blev överraskad, om man lägger på ett tunt lager blir det en fin nudenyans. Inte en ny favorit, men kommer säkert användas en del ändå.


Estee Lauder Julbox

Jag velade länge länge om jag skulle slå till eller inte. Till slut när jag bestämde mig så hitade jag den inte någonstans. Jag gick igenom Kicks efter Kicks. Till slut gav jag halft upp, men det var då jag kom på att vi har en minigalleria som blir lite bortglömt här i stan och där finns det Kicks som jag egentligen tycker bäst om, när jag var på stan med min pojkvän och några i hans familj för julshopping gick jag in och blev otroligt glad när de har hela tre julboxar kvar. (Dock slog jag inte till på alla, en fick räcka)

Här är underverket, den känns verkligen värd sina 995:- så innehållsrik som den är. Läppstiften är det som lockar mig mest tätt följt av rougepaletten och skuggpaletten.











Närmre produktbilder och swatches kommer :)

Tävling

Jag är med och tävlar hos Mias Makeup


Happy face

Det sitter en otroligt glad tjej med en stor röd julbox i knät. Det är Estee Lauders stora julbox jag pratar om. Jag har fullt i helgen men räkna med bilder nästa vecka!!


RSS 2.0