En höstsminkning

Här kommer en riktigt färsk sminkning, den är till och med från idag.

 

(Det är ingen sminktabbe på kinden, utan bara ett fult rivsår som min kaninunge fixade åt mig)

Det blev ingenting avancerat, skulle bara iväg och fixa lite kattleksaker och kattmat åt lilla kattungen, kändes dock väldigt fint så lär säkert göra om kombinationen med en lite mer noggran bas.


Jag har använt mig av:

Ansikte:
Liquid Foundation - MUS
Micronized Compact Powder - MUS
Blush Coy - E.L.F
Cheek and Face Powder Berry - TBS

Ögon:
Hightechlighter Saturn - MUS
Till ögonskugga har jag använt TBS Cheek and Face Powder.
Som highlight under ögonbrynet och i ögonvrån ligger det ljusaste lövet. På den inre delen av ögonlocken ligger det stora lövet i mittenfärgen (Uppe till vänster på bilden) Yttre delen av ögonlocket och upp i globlinjen ligger själva akgrundsfärgen ifrån palletten. Och som markering i globlinjen ligger de små mörkare löven.
Eyeliner Stylo - Oriflame
Eye Kohl Smolder - MAC
False Lash Effect Mascara - Maxfactor
Tro Brow Colour - MUS

Läppar
Minted Lip gloss - E.L.F


Graffiti Nails

När IsaDoa släppte sin kkollektion Graffiti Nails så försökte jag få tag i det svarta, men det var jag allt annat än ensam om så fick tyvärr inte tag i det. Gav till slut upp och fsökte intala mig att det är fult med krakelrade naglar och att man ändå skule tröttna på det och att jag inte hade några snygga lack att matcha med. Försöka duger ju. Hur som helst så lyckades jag av en slump springa på dem inne på Kicks idag, eller kikade som vanligt efter stället men såg inget sedan vid alla O.P.I lack och ChinaGlaze stod en hel hög med svarta Graffiti Nail Top samt några enstaka rosa, gula och något vitt. Så det var bara att ta ett svart Graffiti Nail top och gå till kassan :)

Änu har jag ej testat det men kommer att testa det på någon nagel så snart som möjligt :)


Kärlek

Här kommer en bildbomb på min nya kärlek i Sminkväskan...
Själv var jag fattig men min snälla pappa köpte den åt mig när vi var ute och handlade för ett par dagar sedan.Sedan ett gäng klickbara bilder :)

 

Tror de flesta av er redan vet vad det är jag visat upp, men om det är någon som missat så är det alltså The Body Shops Face and Cheek Powder, Berry. Som precis släppt med deras höstkollektion.
Det är helt ljuvligt. Och det tog några dagar innan jag vågade sätta bortsten i det men idag använde jag det för första gången och det är lika fint på huden som i dosan.

Finns på The Body Shop och kostar ca 245:-

Hösten är nog här

Hejsan

Nu var det länge sedan jag var inne här, jag är helt enkelt en dålig bloggare.

Hur som helst så tänkte jag försöka bli lite aktiv igen, en hel del nya produkter har det blivit här under sommaren så tänkte ta och visa upp lite grann och så får vi se vad det blir mer.

Idag tog jag fram min handväska och när jag skulle lägga ner läppglanset som jag använde för dagen fick jag mig ett skratt, i väskan låg det redan några stycken... Ja nis er själva hur många som redan låg i väskan.
Är det bara jag som slänger ner de som ska användas för dagen utan att ta ur de som redan ligger däri?


I väskan hittar vi ett läppbalsam ifrån Apolia, Potgloss Ski ifrån MUS, Tangerine Punsh ifrån H&M, Gloden Red ifrån Oriflame, Ett färgat Labello, Lipstick Stage och Pretty ifrån MUS, Två Minted Lipgloss ifrån ELF samt en mini Parfym och sedan syns även ett hörn på mitt puder med spegel ifrån Givenchy som alltid är med i väskan.RSS 2.0