En kvällens FOTD

Här kommer en bild på dagens sminkning, jag har tyvärr inte tid att skriva vad jag använt, men skriver in det senare, nu ska jag iväg och kolla på bio :)


Kommentarer
Postat av: eilin

Hej!:) kan du inte tipsa om några bra ögonskuggeprimers? är sugen på att testa urban decay primer potion sin eller vanliga, eller art decos, eller toofaceds, sen undrar jag om du vet nån bra foundationprimer för torr hy? :D

2010-11-20 @ 21:48:47
Postat av: Karin

Svar:

När det gäller ögonskuggsprimer så varierar jag mig, jag har nyligen börjat använda UDPP men tycker redan den är underbar. Artdecos gillar jag skarpt, tycker den får skuggorna att sitta som berget hela dagen och är verkligen prisvärd (min kostade 7 euro) gillar även Make up TSores Hightechlighter som finns i olika färger, vilken jag väljer handlar helt om vilken typ av sminkning jag ska ha, men att införskaffa UDPP är ett säkert kort och sedan kanske ha en mörk hightechlighter för sminkningarna där man vill ha en mörkare bas till, blir läckert till en sotning. Har inte testat Too faced så den kan jag inte utttala mig om.



När dte gäller primer till ansiktet är jag tyvärr inte speciellt insatt, jag har använt Smashbox men kan inte jämföra den med andra eller så tyvärr.

2010-11-22 @ 13:06:52
URL: http://kakanssmink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0