Just nu i duschen

Varför har jag övervägande rosa duschprodukter när jag egentligen inte ens tycker om rosa? När det kommer till skönhet får det gärna vara rosa av någon konstig anledning.
 
Detta användes i alla fall senaste duschen.
 
 
Soap & Glory Clean on Me
En trevlig duschtvål som luktar härligt av Soap & Glorys klassiska doft.
 
Radox Shower Smoothie
En härlig scrub/gel med lite härlig riv och som är otroligt krämig.
 
Oriflame Nature Secret Schampo och Balsam
Använder den mot torr hårbotten och är inte överfötjust, har tidigare använt en mot fett eller normalt hår som jag gillar mer. Doftar dock gott och gör håret rent, men mitt nuvarande blekta hår vill ha lite mera fukt än denna ger.
 
Shiseido Ibuki rengöring
Rengöring som min hud älskar. Tar bort makeup effektivt och lämnar huden mjuk och smidig. Att använda den är rena lyxen och den är dryg som attan. Kommer gråta när mitt prov tar slut.
 

Massagetvål

Min nya kompis i duschen som luktar mumma! 
 
 
Tvålen kommer ifrån Oriflame Swedish Spa Exfoliating Massage Bar.
Det är alltså en massagetvål att använda i duschen som även ska ha lite scrubbeffekt. Jag har inte hunnit hårdtesta den ännu och har alltså inte riktigt bestämt vad jag tycker om den, men än så länge är den en vän i duschen.
 
Återkommer längre fram när jag hunnit använda den under en längre tid och bildat en uppfattning om den.
 
Ordinarie pris är 40:- men tror jag köpte min för extrapris för 20-30:-
 



Läppbalsam

Jag är oerhört svag för läppprodukter, framförallt vårdande med en hint av färg i.
 
Dessa två godingar hittade jag framme vid kassan på Apoteket
 
 
Aco Soft Pink Lip Balm och Aco Soft Red Lip Balm
 
 
Jag älskar att ha sådanna produkter i handväskan, om jag har riktigt färgstarka läppar tar jag gärna bort det om jag ska käka ute på stan eller på jobbet för att slippa att det äts bort fläckvis, och då gillar jag att ha sånna här läppbalsam med lite färg i att lägga på efteråt då läpparna kan kännas lite torra efter att blivit misshandlade av en servett eller liknande i borttagningsskedet.
 
Doften är svag lite så där typisk vaniljaktig som många läppbalsam brukar dofta.
 
 
 
 
 

Essie On a Silver Platter

Jag nästan kastade mig över detta lacket för att proclacka med det. Det ser så spännande ut i flaskan så var väldigt nyfiken på hur det skulle se ut på.
 
 
Två lager utan överlack är det som syns på bilden.
 
Torktiden är riktigt snabb och lacket härdar otroligt snabbt. Jag la även på ett tredje lager och det var genomhärdat på nolltid. Me like.
 
Jag gillar att det i vissa ljus ser väldigt neutralt ut för att i nästan vara otroligt blingit. Ser dock emot sommaren med lite mer brunbrända händer då det gula i guldnyansen blir lite fel nyans till mina bleka tassar just nu.
 
 
 

Nagelbling

Jag har egentligen ett halvt köpstopp nu med en eventuell resa inplanerad längre fram, men mina naglar skrek efter att få lite nytt bling och dessa tre lack fick följa med mig hem förra veckan.
 

Essie On a Silver Platter och Hors D'oeuvres samt Maybelline Silver Touch
 
Många fina kollektioner släpps nu men det är faktiskt bara dessa två från Essie som verkligen lockat mig samt ett impulsköp från Maybelline som jag gillade nyansen på, jag tror även det är ett strukturlack, något som jag egentligen inte tänkt på från början, men det blir nog fint på.
 
 
 
 

Nytt läppgodis

Jag tänkte visa en ny kompis hos mig, en nyhet hos oriflame som jag ser fram emot att sätta penseln i, swatches kommer! 




En liten palett med åtta olika läppfärger både med och utan skimmer. Den är mindre än den ser ut och får lätt plats även i de minsta handväskorna, en trevlig nyhet och jag hoppas att färgerna levererar också. 


Dagens Naglar

Så här har mina naglar sett ut de senaste dagarna. Tyvärr har jag inte kunnat fota i vettigt ljus innan så det han skava lite.
 
 
Essie Nourish me
Två lager av OPI Love.Angel.Music.Baby.
På ringfinger och tumme är det sedan ett lager av ett glitterlack från random märke som sambon köpte i Australien.

Jag gillar satinfinishen, men tyckte att det blev lite fel nyans just nu så jag har faktiskt överlack på dessa bilder. Tyckte det gav lite mer djup och glöd till lacket som annars blir ganska blekt.
 
 

Topp 10 2013 - Highlighter och Bronzer

 
Här kommer nästa del i mina favoriter från 2013. Det här är en av mina favoritkategorier för det finns en hel del godingar bland dessa produkter. Vissa är gamla trotjänare och andra är nykomlingar som tagit mitt hjärta med storm.
 
 
Diorskin Nude Tan 002 Sunlight
 
Denna är väldigt sparsamt använd, men den är så otroligt fin. Den blir helt lagom på huden, lite lätt färg men ingen morotsnyans och ingen glitterchock. Bara lite lyster och lätt färg.
 
 
Benefit One Hot Minute
 
En gammal vän som hängt med de senaste åren. Jag som är lite blek året runt älskar den här, för den har en fin neutral ton och blir aldrig för mycket. Fint lyster och lättjobbad gör att den gärna åker på till vardags om jag vill ha lite extra färg.
 
 
The Body Shop Bronzing Powder Shadow Medium Matte
 
Ett helt matt solpuder som är väldigt användbart de dagar man vill ha färg men inte så mycket lyster.
 
 
MAC Mineral Skinfinish Light Year
 
Den här är väl egentligen inget solpuder, men när jag har lite grundfärg är det otroligt fint att svepa i ansiktet de dagar jag vill ha mycket lyster. Används mycket till vardags på sommaren tillsammans med mascara och ifyllda bryn.
 
 
So Susan Water-based Pure Luminizer
 
En ny vän hos mig som är en krämhighlight som är otroligt fin. Ger perfekt lyster och jättefin glöd till kinderna. Kommer säkert köpa en ny när denna som jag fick i min Glossybox tar slut.
 
 
Make Up Store Wonder Powder Sinai
 
Ett väldigt ljust puder som är jättefint som highlight. Ger mer glans än skimmer och blir en fin effekt vart det än används.
 
 
Benefit High beam
 
Den här krämprodukten använder jag lite väl sällan, men när jag väl använder den blir jag alltid nöjd. Ger jättefin lyster och mer glansig än skimmrande. Väldigt fin.
 
 
Make Up Store Wonder Powder Sahara
 
En mörkare variant än Sinai, ger mer naturligt glow och skimmer. Jättefin att svepa över ansiktet efter basen är lagd.
 
 

RSS 2.0