Sjukling

Hallå

Jag har tillbringat helgen hos min pojkvän, nackdelen med distansförhållanden är ju att man ses sällan och då blir bloggen rejält lidande tyvärr. I lördags hade jag en kick-ass sminkning i rött och svart, men tyvärr lever den inte vidare för jag glömde ta bilder på den. Klant.
I söndags gick jag knappt ur sängen, feber, yrsel, hosta, värk var väl mina ledord. I måndags så var febern lite lägre men halsen blev värre och igår blev hostan fruktansvärd. Idag känner jag mig i alla fall tillräckligt pigg för att kunna ta mig hem mellan alla hostattacker.

Förhoppningsvis frisknar jag till så snart som möjligt, men så länge jag bara är hemma och är sjuk blir det inte så många sminkningar eller andra inlägg.

Jag har klarat mig hela den här vintern och förra ifrån att bli sjuk, men nu var det tydligen dags att ge mig allting på en gång. Jag får väl bara hoppas att jag fått mitt nu så jag får vara frisk länge när jag väl frisknar till ordentligt.

Ha det bäst alla så hörs vi när jag står på benen igen :)

Klubb-naglar

I fredag åker jag iväg och ska tävla SM över helgen, jag och en kompis gjorde en liten deal och kom överens om att fixa naglarna i klubbens tecken.

Blått är klubbfärgen och Första bokstaven på loggan är ett så kallat "krönt Ö" Så blåa naglar med små fina Ö på alla var dealen.

Den blå färgen fick jag till genom att mixa Blue ifrån H&M (ett mini lack från sommaren som kom i 4pack) med OPI Yodel Me on my Cell.
Jag fick en bra klarblå nyans med lite lite skimmer om man tittar riktigt nära.

Att måla naglarna blåa var det mina bekymret, att fixa dit själva ö:na var lite pyssligare. Jag äger inga bra verktyg för nagelmanikyr, så jag friserade en gammal sminkborste till lämplig storlek, haha det ser verkligen ut som ett barn har målat, men nu finns klubbloggan på tre naglar än så länge, ser dock inte fram emot att försöka måla på högerhanden.Som ni ser så är inte Ö:na de vackraste men det är klubbandan som räknas ;)


Sunset Pink

Jag ägnar mig mer åt nagellack än smink just nu så här kommer gårdagens färg på naglarna.

Nagellacket heter Oriflame Nail Color Expert och nyanset Sunset Pink.

Ush säger jag. Formulan var typ Jelly och lacket var otroligt skirt, jag tror jag stannade vid 5 lager, men insåg redan vid 3 lager att färgen var gräslig i min smak och till min hud. Tror nästan man hade behövt något lager till för full täckning.
Torktiden var väl ändå okej, men jag väntade inte tills det torkat utan tog direkt bilder och sedan tog jag bort lacket. Det var inte alls så fint jag hade tänkt mig.

I flaskan ser det fint ut. Neutralt rosaaktigt med en ton mot corallhållet.

Men på naglarna ser det inte alls fint ut på mig.
Latte Queen in the Army

Jag är väl inte så jätteförtjust i den här krackelerade trenden på naglarna egentligen, men i mindre dos och med rätt kombo blir jag lite förtjust ändå.

När IsaDora lanserade sina nya nyanser så valde jag det beiga Latte Queen och det kombinerades med militärgröna In the Army. I mina ögon perfekt kombo.

Jag använde:
Maybelline Salon White
Depend Base Coat
två lager Isadora In the Army
ringfingret fick ett lager av Latte Queen
Sedan fick även tumnageln tippen lackad med Latte Queen
Ett lager China Glaze Fast Forward Top Coat
Med Blixt:Utan Blixt:


In the Army är en grön nyans som är väldigt jag. Grådassig skogsgrön på något sätt och väldigt fin. Helst sams är jag inte med Isadoras Wide Brush även om jag börjar vänja mig. Tycker den är lite knepig på den understa lagret men perfekt till det andra.
Hur som helst så använda jag två lager, men ett lager räcker om man hanterar borsten bra.
Torktiden är helt okej och det går relativt snabbt mellan lagren.
Lacket känns väl egentligen lite höstigt, men jag gillar det och lär nog använda det även vinter, vår och sommar.


Snatch Smog Toasted Flash

Februari har börjat och jag känner att jag verkligen vill ha vår nu. Februari är ingen bra månad. Förra året var februari den värsta månaden i mitt liv och ju närmre jag kommer det datumet allting hände ju värre är det. Snö och is och också faktorer som får mig att minnas det som jag helst vill glömma.
Så helst av allt vill jag gå och lägga mig och vakna i mars igen, när snön är borta och alla blommor och grönt är på väg tillbaka.

Jag har massor som händer i mitt liv just nu, jag har inte mycket tid över till mig själv vilket gör att bloggen bli otroligt lidande. Jag hoppas verkligen ni står ut ett tag till och istället uppskattar de få inläggen som blir ändå.

Idag skulle jag iväg och hjälpa en kompis mamma fixa iordning en hemsida och det blev en enkel sminkning i brunt med en färgklick av lila i.Ansikte:
Matt Foundation (Make up Store)
Cover All Mix (Make up Store)
Blush Power och Complex (Make up Store)
Micronized Compact Powder (Make up Store)Ögon:
Primer Potion Sin (Urban Decay)
Eyeshadow Snatch på ögonlocket
Eyeshadow Toasted i globlinjen och svagt uppåt och neråt, samt under ögat
Eyeshadow Smog precist i globlinjen
Eyeshadow Flash närmast fransarna (Samtliga ögonskuggor ifrån Urban Decay)
24/7 Glid on Eye pencil Zero (Urban Decay)
Brun kajal (Clinique)
So Lashy Mascara (Laura Key) (Följde med gratis med en tidning)

Läppar:
Lip Balm Carmex
Läppenna The Perfect Pink (Make up Store)
Läppglans Bite me Blondie (H&M)


Mascaran fick som jag som sagt med i en tidningen. Blev possitivt överraskad när jag testade den. Bra svärta, superlätt att arbeta med. Inga klumpar. Fint separerade fransar.
Negativt då? Doften - typiskt parfymerad som "gratissmink", Det känns inte logiskt att en mascara ska dofta parfym. Jag böjer aldrig mina fransar då de är skapligt böjda ändå, dock skulle jag nog behöva böja lite om jag skulle använda den här mascaran regelbundet. Volym - att bygga upp partyfransar med den här mascaran kan nog bli svårt. Hylsan känns otroligt billig och plastig.

Hållbarhet kan jag inte uttala mig om ännu, om den smular återkommer jag med och även hur den är att ta bort.

Sammanfattning just nu efter att ha provat den en gång, positiv ändå. OM den nu verkar ha okej hållbarhet och inte smular kan det nog bli en mascara som jag skulle sträcka mig efter en vardag när jag bara vill ha separerade fransar i fin svärta. Men som sagt, återkommer när jag provkört den lite mer :)


RSS 2.0