Make Up Store Stage

Make up Store Stage Sheer


MAC Ultra Darling

MAC Sheen Supreme Ultra Darling


The Body Shop nr 42

The Body Shop Lipstick nr 42


Nu händer det grejer!


Nu händer det grejer kan jag säga. Det är torsdag idag (måste skriva det och säga det med jämna mellanrum för att inte glömma bort vilken veckodag det är, är tokdålig på att komma ihåg dagar) Vilket innebär att jag flyttar om FYRA dagar. Skrämmande och härligt på samma gång.

Idag ska jag strax ut och lacka klart vårat vardagsrumsbord och även lacka lite på en byrå som genomgår en förvanling från rödbetsad till mörk brun/svart med lackbest.

Imorgon ska vi iväg till F:s kompisar efter jobbet och på lördag är jag i Västerås hela dagen och söndagen ska spenderas i Rudskoga. Som ni förstår är det inte mycket tid över och jag ska även hinna packa iordning inför flytten på måndag.

Fullt upp, javisst. MEN jag har hunnit shoppa och inte bara lite.
Idag hämtade jag ut en beställning ifrån ELF med lite gott och blandat och lade nyss en beställning på HQhair.com på en Urban Decay Naked Palett. Som jag längtat efter den paletten. Jag dissade den i Spanien och har ångrat mig sedan dess. Bror min hittade den inte när han var i London och alla webshopar har varit slutsålda när jag tittat, men nu har jag klickat hem den så snabba er att göra det ni också om ni är sugna.  Den finns även för några kronor mer på Beautybay.

Jag kommer vara fårnvarande nu ett tag igen, men har lagt in några tidsinställda inlägg samt kommer försöka uppdatera när vi får tillfälle. Förhoppningsvis få vi internet snabbt men sen ska man hitta sminket och tiden också :)



***Uppdaterat.
Såg nu att ELF hade 50% på allting om man uppgav rabbatkod SUPERELF50
Så passade på att göra ännu en beställning med lite smått och gott som valdes bort i slutändan i förra beställningen. Tror jag har flera guldkorn både i beställningen jag just fått hem och den som nu är på väg till mig. 13 produkter för totalt 243 kronor frakten inräknad är allt annat än fy skam!

MAC Viva Glam Gaga II

MAC Viva Glam Gaga II Amplified


Tunt lager


Tjockt lager

Make up Store Crust

Make up Store Crust Matt


Tunt lager


Tjockt lager

Wet n Wild Greed Gourmandise

Jag fick ju med en ögonskuggspalett med min beställning ifrån Pasion och det är min första produkt ifrån Wet n Wild så det ska bli spännande att testa den.



Själva förpackningen är tyvärr ganska plastig och känns lite billig.



Skuggorna känns väldigt användbara, både neutrala men med möjlighet för lite mer om man vill de. Det ingår även två borstar även om jag tycker de ser ganska kassa ut.
Skuggorna är tre matta till vänster och tre skimmriga till höger



Swatches på en bas av Urban Decay Primer Potion
(Ursäkta ordningen, men det blev helknasigt)

Jag blev riktigt förvånad. Jag hade räknat med smuliga dåliga matta skuggor med både den ljusa och den mörka beiga är pigmentrika och täcker bra utan att bli flammiga och den matta svarta blir verkligen svart.
De skimrande blir riktigt fina och är lätta att få jämna.

De smular lite lite vid applicering, men inte farligt.

Ska bli spännande att använda de i sminkningar framöver.

Make up Store Peachy

Make up Store Peachy Cream


Too Faced Mocha Mi Amore

Too Faced Mocha Mi Amore




Sist ut av mina tre rouger ifrån Too Faced är denna. I samma fina förpackning. Även detta ex hade varit ett visningsex. och har lite klister kvar sedan lappen.



Denna kunde man se var nuddad på ytan. Jag desinficerade den direkt så den ser ännu mer använd ut än den var. Det fanns mönster kvar på i princip hela rougen innan jag gick lös på den.



Mocha Mi Amore är en brun rouge som jag hoppas ska fungera bra till shading.


Tunt applicerad upptill och lite tjockare nertill.

MAC Ravishing


MAC Lipstick Ravishing Cremesheen


Too Faced Pinch Me Petal

Too Faced Pinch Me Petal




Jag har ju redan skrivit att jag gillar dessa förpackningar så jag struntar i att upprepa det. Detta ex hade ju varit ett visningsex och det ser man på att det suttit en liten klisterlapp på förpackningen.




Pinch Me Petal är en ljus dammig rosa. Skulle säga mer ljust rosa än bilderna visar.


Tunt applicerad upptill och lite tjockare nertill.

Velvet Nox

Igår var det dags för mig att se sista filmen i Harry Potter. Eftersom jagläst böckerna och man då redan vet hur det slutar så lockade inte premiärerna lika mycket, utan jag och en kompis väntade lite och bokade sedan in en kväll igår där vi även fick våra favoritplatser i salongen.

Det blev ingen extra speciell sminkning i Harry Potter-tema eller så, utan en vanlig sminkning, anpassad för att kunna snyfta lite med neutrala underfransar utan mascara. Ja, jag är otroligt känslig för allting som är sorgligt.



Ansikte:
Loréal Mineral Foundation
Make up Store Wonderpowder Sahara
Too Faced Blush La Vie En Rose
Too Faced Blush Mocha Mi Amore





Ögon:
Make up Store Hightechlighter Platina
Make up Store Microshadow Satin
Make up Store Microshadow Nox
Make up Store Microshadow Velvet
Make up Store Microshadow Diva
Make up Store Microshado Getto (Till ögonbryn)
Oriflame Studio Eyeliner
Make up Store Eyeliner Vanilla
MAC Opulash mascara Bad Bad Black

Läppar
MAC Creme Sheen Lipstick Ultra Darling

Too Faced La Vie En Rose

Too Faced La Vie En Rose



Jag gillar fina förpackningar. Stilrent i all ära men härliga förpackningar piggar upp. Små papperförpackningar med inbygt magnetlås är riktigt fina och känns ändå ganska lyxiga.



Inbygd spegel i locket



La Vie En Rose är en skarp kall rosa med guldglitter


Tunt applicerad uppe och lite tjockare nertill.
Den är lätt att sudda ut och bygga upp i intensitet.

Dark Indulgence

Här kommer äntligen swatches på ögonskuggan ifrån MACs senaste kollektion Semi Precious





Skuggan är jättefin och kommer använda den riktigt flitigt i höst kan jag tänka mig.

Too Faced

Idag kom mitt paket ifrån Pasion. Jag fullkomligt älskar snabba leveranser, i onsdagskväll lade jag ordern och idag kom paketet hem i brevlådan. Najs.

Jag slet upp det vadderade kuvertet och väntade mig tre rouger men fick ut tre rouger samt en ögonskuggspalett. Kändes som en lite väl generös gåva så hittade packsedeln där jag fått en handskriven kommentar i stil med "Både Pinch Me Petal och Mocha Mi Amore var tyvärr slut, jag hittade dock två oanvända rouger som använts som visningex på kontoret som jag skickar med, skickar med en ögonskuggspalett som ersättning"

Efter en snabb kik på rougerna så kan jag konstatera att Pinch me Petal är helt oanvänd, medan Mocha mi Amore i princip är oanvänd med såg ut som själva ytan blivit rörd. Så borstade av ytan och decinficerade båda för säkerhets skull. Uppskattar dock att jag fick med en ögonskuggspalett, den såg väldigt användbar ut.

Närbilder och Swatches kommer i separata inlägg.


China Glaze 108 Degrees

Igår publicerade jag ett inlägg med ett gäng bomulsrondeller i grönaktig nyans. Det var resterna av China Glaze Cha Cha Cha.

Jag kände för något nytt och valet föll på det oprövade China Glaze 108 Degrees. Ett skarpt ceriserosa lack med mycket glitter och skimmer i framförallt cerise och blått.

Lacket är otroligt vackert och jag stirrar gång på gång på klorna för att se hur det ser ut precis just då. Skimret gör det otroligt levande. Det största problemet är att föreviga lacket, jag har tagit hundratals bilder, men har endast en som någosånär kan visa hur det egentligen ser ut.

Lackegenskaperna då?
Lacket var en aningens rinnigt så man fick akta sig så att man inte fick med sig för mycket färg som flöt ut över hela fingret. Vet man om det är det dock inga problem.
En aning skirt är det och jag lackade 3 tunna lager, men skulle nog behöva ännu ett för full täckning. Torktiden hade jag inget att anmärka på när jag använde det tillsammans med Seche Vite snabbtorkande överlack.


Gissa vad jag gör?

img_9006 (MMS)

Gissa vad jag gör?


Kvällsshopping

Efter tre dagar iväg från huset med bland annat en heldag inne på Gekås så tyckte jag att det passade bra med lite mer shopping haha.
Hittade inga stora saker i skönhetsväg inne på Gekås, blev lite sminkborttagning och småsaker, allt är redan nerpackat inför flytten så några bilder på inköpen om jag glömt bort något spännande kommer senare.

Klickade mig in på Pashion ikväll och klickade hem tre rouger ifrån Too Faced som reas ut till en bråkdel av ordinarie priser. Ordinarie priser är 250:- styck och nu kostar de 63:- styck så fick tre stycken inklusive frakt för under ordinarie pris av ett rouge. Har varit intresserad av de tidigare men priset har helt enkelt hindrat mig ifrån inköp tidigare.
Nu är de på väg hem till mig och hoppas på snabbleverans så jag får kika lite närmre på dem.

Jag beställde nyanserna La Vie En Rose, Pinch Me Petals och Mocha Mi Amore


Till slut föll valet av semesterlack på Ch...

img_5514 (MMS)

Till slut föll valet av semesterlack på China Glaze Cha Cha Cha. Härligt grönt lack med guldskiftningar.  Nu är bilen kollad och vi ska dra iväg på en minisemester.


Panik

Fick just en panikkänsla. Imorgonbitti åker jag och F iväg ner till Skövde och sedan vidare till bland annat Gekås och lite så och blir borta i tre dagar. Vad ska jag packa för smink? Hur många läppstift kan man tänkas behöva och vilka rouger? Vilka ögonskuggor är nödvändiga och sedan ska jag inte ens börja fundera på alla andra produkter som sminkborttagning, shampo, balsam, hudkräm, solkräm m.m

Sedan har vi nästa problem, vilket nagellack ska pryda naglarna?

Vissa saker är självklara, min mineralfoundation, ögonbrynsskuggan, och min ljusgula eyeliner. På mascarafronten har jag problem, ska den gamla beprövade Max Lashes följa med eller den nya inte inkörda Opulash med. Ett rouge är självskrivet MUS Power är min kära trotjänare men vill gärna kombineras med något och där är jag inte helt säker ännu. Och läppstiften, har blivit riktigt läppstiftsberoende, vilka nyanser kommer jag känna för att släpa med mer än 5 stift för tre dagar känns absurt men jag kan nog garantera att läppstiften kommer bli betydligt fler som följer med.

Ja att åka bort innebär många småproblem. För många är det kanske konstigt, men som sminknörd så är det stora problem.

Jag är väl långt ifrån själv om de här problemen, vad tycker ni är värst att välja mellan vad man ska packa? Eller är ni sådanna som tar med allt och lite till?

Blev snabbshoping idag. Det sista lacket u...

img_0358 (MMS)

Blev snabbshoping idag. Det sista lacket ur pirates-kollektionen är nu inhandlat och två till.  Från vänster China Glaze cha cha cha OPI Stranger Tides China Glaze 108 degrees


MAC

Fick precis minneskortet med bilderna så tänkte visa upp vad jag köpte.
Swatches kommer så fort jag har tid, men färgerna är ljuvliga och skuggan är precis så underbar som jag hoppades.

Beställde även en Mascara som inte fastnade på bild, MAC Opulash i Bad Bad Black. Har läst mycket gott om den så hoppas att jag också ska gilla den.


MAC Eyeshadow Dark Indulgence (Semi Precious 2011)
MAC Lipstick Ravishing (Cremesheen)
MAC Sheen Supreme Lipstick Ultra Darling
(MAC Opulash Mascara Bad Bad Black)


Dark Indulgence

Jag är oerhört svag för mörka gröna skuggor och den här är riktigt ljuvlig. Skuggan är mörkt grön utan att bli för svart, härligt skimmrande och så vacker. Hoppas att kvalitén är lika bra som nyansen är fin. Ser fram emot att göra sminkningar med denna gobit.


Lipstick Ravishing (Cremesheen)

Jag har den senaste månaden letat efter den perfekta nyansen av orange/korallrosa läppstift och det här var en av kandidaterna jag hittade. Det är inte helt som jag ville ha det, men det är jättefint och väldigt somrigt och fint.
Tror det kommer bli en vardagsfavorit och tror även det blir fint till tyngre sotningar.


Sheen supreme Ultra Darling

Det här stiftet stod med på min "Kolla upp-lista" när jag åkte upp till Stockholm i april. Jag föll som en fura för nyansen men tyvärr var stiftet slut. Sedan har det dragit ut på tiden och eftersom jag inte riktigt vetat vad jag velat beställa mer har det inte blivit av att jag klickat hem det förrän nu. Jag gillar färgen lika mycket nu som då och konsisten är krämig och mjuk. En härlig varm rosa ton som är väldigt fin mot min hy.


Swatches kommer som sagt, ska försöka swatcha igenom min läppstiftssamling också, men det blir nog efter flytten. Den första augusti får vi nyckeln och jag längtar som en galning!

Kickshopping

Igår var det paketöppning. Min beställning ifrån Kicks hade kommit. La beställningen sent på tisdagskvällen och på torsdagen landade den i brevlådan, snabbt och bra jobbat Kicks!

Beställde lite saker jag varit sugen på ett tag samt en av ögonskuggorna ur Semi Precious kollektionen. Velade länge om jag skulle köpa en rouge ifrån kollektionen men kunde inte välja nyans så får se om någon av de jag vill ha finns kvar när jag bestämmt mig.

Hur som så har jag noll koll på min kamera så satte min pojkvän (som är nybliven kameranörd) på att hjälpa mig fota produktbilder till bloggen, ja det var ju ett projekt kan man säga. Ta bilder kan han, men att få dem bra (och som jag vill) samt att färgåtergivningen blir bra var lite svårare, hur som är tanken att jag ska få igång bloggen så fort jag hunnit flytta och komma iordning.

Jag får se när jag får bilderna på min Kicks-beställning, jag har fått skicka ut honom en gång för att bilderna inte riktigt blev som jag ville, så vi jobbar på att lära honom att förstå hur bilderna ska tas :) haha

Just nu...

...sitter jag och väntar. Väntar på att nagellacket ska torka.

Som den äkta Pirates-nörd jag är så blev det fler lack köpta ur Pirates-kollektionen från OPI.

Sedan tidigare har jag gröna Mermaid Tears och rosa Sparrow med the Drama.
Idag inhandlades det gråa Skull and Glossbones, beige/rosa Steady as She Rose och lila Planks a lot.

Det är det khakigröna Stranger Tides kvar och känner jag mig själv så kommer det snart bo hos mig med.
Jag älskar namnen, och nyanserna är sjukt användbara och de jag provat än är riktigt trevliga att lacka med och hållbarheten super.

Just nu pryder Steady As She Rose mina naglar med en klick lila Planks a lot på ringfingernageln. Passar fint till tjejmiddagen jag ska på imorgon.


RSS 2.0