Hej bloggen!


Ush vad jag saknar bloggen! Det går knappt en dag där jag inte funderar på bloggen. Problemet är tiden. Jag har så lite tid, jag förstår inte hur ni andra är så duktiga och kan få in flera inlägg om dagen, det är omöjligt för mig.

Jag går upp på morgonen och skulle verkligen aldrig hinna starta datorn ens då. När jag kommer hem efter jobbet är jag helt slut. Tar hand om alla mina djur och sätter mig med styrelsearbete som måste skötas och försöker umgås med mina vänner, pojkvän och familj. Att jag dessutom flyttar den 1 augusti och försöker planera massor med möbler och liknande är ännu en sak.

Har även fått reda på att det blir en trip till London i augusti. Hoppas hoppas att det finns tid för sminkshopping!!

Just nu är jag sjuk. Det är inge vidare i den här värmen. Hoppas att jag kvicknar till lite ikväll så jag kan jobba imorgon i alla fall. Nu får jag visst äta upp att jag skrev värmen, för hör åskan närma sig. Igen.

Fruktansvärt sugen på att sminkshoppa. Vill ha nya skuggor att leka med, behöver verkligen en ny mascara snart och även ny ögonbrynsskugga.

Hoppas vi hörs snart igen, men kan inte lova någon vidare uppdatering innan flytten tyvärr.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Sv: Kom ihåg att jag läste det här:

http://tremusar.blogg.se/2011/january/max-lashes-ny-formula.html#comment



Jag tycker den blir helt förstörd efter typ en månad, den klumpar sig å blir alldeles tjock å svårjobbad, medan jag lätt kunde ha Max Lashes 3 månader förut utan problem. Näee nu har jag gått över till MAC Opulash, den är fantastisk!

2011-06-09 @ 13:48:34
URL: http://hannaogren.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ja, det går ju prova, den är ju helt ok i början, men efter ett tag börjar den klumpa sig å tjockna nåt så djävulskt, mammma köpt den också å hon sa samma sak!

2011-06-09 @ 14:17:43
URL: http://hannaogren.blogg.se/
Postat av: linnéa

jas skriver tidsintällda kvällen innan, superbra! sen uppdaterar jag på "riktigt" när jag kommer hem med dagens outfit etc. :)



vad tycker du gör en mode-/stilblogg bra? vad är roligast att läsa om? :) tacksam för svar!

2011-06-13 @ 15:42:06
URL: http://linneasgrej.blogg.se/
Postat av: Hanna

Sv: Jaa det är svårt, oftast är de alldeles för knalliga!

2011-06-20 @ 23:39:06
URL: http://hannaogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0